Vremenski stroj, to je knjiga-igra sa više različitih završetaka, 6 dijelova, svaki nevezan za drugi.
Raspravljate o temi Koja vas se knjiga najviše dojmila? u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Razgovor s bogom - Neale Donald Walsh...
Vremenski stroj, to je knjiga-igra sa više različitih završetaka, 6 dijelova, svaki nevezan za drugi.
Dum spiro, spero.
Camus "Stranac" i Hesse "Stepski vuk"
stupid is as stupid does
dorina"Stranac"
Bijele noci,Mucnina.
Kome zvono zvoni ( jedna od rijetkih koje sam cijele procitala)
Otac Goriot...knjiga mi je tako...zalosna...
a od ovih ostalih ( koje nisu za lektiru,haha )
Alkemicar,Kuga...
...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi.
To ne zna niko, samo ti.
Bez tebe drveni konjići tužno stoje...
Dosta sam toga pročitao dosad pa evo par stvari šta mi pada na pamet...
Iskra života - E.M.Remark
Vrijeme života i vrijeme smrti - E.M.Remark
Ne zaljubljuj se u neznanca -Harold Robbins
Kamen za Danny Fishera - Harold Robbins
Park Avenija 79 - Harold Robbins
Alkemičarka - Kai Meyer
Alkemičar - Coehlo
Out -Pierre Ray
Winnetou - Karl May
Plameni inkvizitori - Zagorka
Malo i Velo misto - Smoje itd.
Također dosta volim biografije ala Cezar,Napoleon,Cortes itd. ,a trenutno čitam drugu enciklopediju povijest Hrvata od Klaića...
E da
ALAN FORD!!!ja stvarno već nisam pročitao knjigu par godina, a mislim da je potrebno za opće znanje i kulturu, i više se uopće ne mogu sjetiti niti jedne knjige koju sam pročitao, a baš bih volio nešto pročitati, ali baš neku super knjigu sa dobrom radnjom, ali da nema previše stranica
Carlos Castaneda : procita sam ih (na početku faksa) jedno devet knjiga (orlov dar, put u isthlan, ne mogu se više ni imena sitit, priča o moći, put moći... zaboravija sam skroz), totalno smo bili zabrijali na to...
i od Phillip Dicka - čovjek iz visokog dvorca (opet nisam siguran za naslov) to je kao neki cyberpunk
Životinjska farma
Vodič kroz galaksiju za autostopere - tu sam plaka od smija od početka do kraja
Gospodari prstenova
od Huxleya neke pripovjetke - to nije bija klasičan Huxley, ali kako je likove secira i sav njihov jad i beznađe, tu sam isto umira od smija
100 godina samoće - Markez
Majistor i Margarita - Bulgakov
e i pjesmice od Lorke i Nerude su mi isto bile zakon
ja stvarno već nisam pročitao knjigu par godina
a mislim da je potrebno za opće znanje i kulturu, i više se uopće ne mogu sjetiti niti jedne knjige koju sam pročitao, a baš bih volio nešto pročitati, ali baš neku super knjigu sa dobrom radnjom, ali da nema previše stranicae to je knjiga,to moras procitatMajistor i Margarita - Bulgakov
da ti se pamet izvrne![]()
![]()
![]()
I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor.