Čini se zanimljivo...
Raspravljate o temi Koja vas se knjiga najviše dojmila? u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Mislis li na moj post "O cemu se radi?" Ako da...onda..radi se o roblju u Americi (kidnapovanje crnaca iz Afrike). ...
Čini se zanimljivo...
Od lakše literature definitivno glasam za Karla Maya, Sidneya Shedona i Kena Folleta (kod ova zadnja dva ima i dosta ševe, s tim da je Follet eksplicitniji).. Ja trenutno čitam Boris Prikril, Pakao Pacifika i Borba za Sredozemlje, a na čekanju je Churchill i njegov Drugi svjetski rat
"Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer."
Dave Barry.
HARRY POTTER... nije to knjiga za klince kako svi misle
Elizabeth Kostova - Povjesničarka. Jako dobra knjiga!
Eeeee kad se toga sjetim.
Winnetou , Old Shatterhand , Old Surehand i ostala ekipa ... zakon.![]()
Budem li ikad imao klince to će im biti obvezna lektira.![]()
Je da treba vremena za pročitati , ali sigurno daje najbolji i najopširniji uvid u WWII iz britanske perspektive.
Knjiga koja me se najvise dojmila je definitivno Predstava Hamleta u selu Mrdusa Donja, a odmah do nje je Lovac u zitu
![]()
![]()
od ostalih knjiga koje sam procitao nijedna mi se nije svidjela.
![]()
![]()
Predstava Hamleta mi se svidjela jer je pisana jednostavno i mozes se nasmijat do suza a izmedu ostalog ima samo 70-ak stranica.![]()
![]()
Jer ti si ponos mog Zagreba grada
U kojem zakon purgera vlada
Ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem
Dinamo ja volim jer on mi je suđen...
" Život sa Himalajskim mudracima" - Swami Rama
Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ???
Knjiga od Erice Joung; Kako spasiti vlastiti život...
Zanimljiv krimić, procitala sam je u 2 dana, nisam je mogla prestat citat...![]()
Dobro pitanje. Knjige se na Balkanu osim čitanja koriste i za potpaljivanje vatrei za motanje dzoja ( posebno literatura sakralnog sadrzaja )
đast ajm kiding. U stvari ne šalim se
Mnoge knjige su ostavile snazan pečat na mene i utjecale na maj sajkolodzikal profajl, tako da je vrlo nezahvalno izdvojiti samo jednu. Ako već moram, za prvi put izdvajam ingeniozni egzistensijalistički roman čečkog pisca Milana Kundere - "Besmrtnost".
PS.
Pozdrav od Korozije![]()