| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koje novine i časopise kupujete!? u Kultura i Zabava forumu; Slobodnu Dalmaciju,24 sata nekad jutarnji .. od casopisa dok sam bia mladi pun kurac sam toga uzima,nogomet,kosarku,techno.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: u kavezu,planet majmuna
Poruka: 1,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? Slobodnu Dalmaciju,24 sata nekad jutarnji .. od casopisa dok sam bia mladi pun kurac sam toga uzima,nogomet,kosarku,techno.hr,od novijih klik,men's health itd... sad nista,starci ili sestra mi znaju kupit neki od novijih pa prolistam to koi put,ili kad se idem osisat u brijacnicu.. sad trazim casopise po netu pa ih skidam,jbg doslo vrime kad imas sve na internetu i manjak para pa ![]()
__________________ |
| | |
| | #114 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koje novine i časopise kupujete!? vecernji, motopuls, Evo, power tuning, FHM, klik, hmmm....sta jos....neznam....mozda se jos koji potkrade...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: casopise, kupujete, novine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.