| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koje novine i časopise kupujete!? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs Moto puls, Power tuning obavezno..tu i tamo auto klub i motoreviju.. od sestre uvijek prochitam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| charolastra | Re: Koje novine i časopise kupujete!? aaaaa, daj posudi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koje novine i časopise kupujete!? zakaj.....a bolji mi od maxi tuninga.. ima vishe nashih auta..al kaj kad je to sve vishe manje vidjeno pa rokaju i gt-re i neznam ti kaj sve ne kaj nikad nebum vidio..al ima i tehnichkih sranja tak da ono vise manje OK.. fali mi prvi broj.. joj a tam je bash ona crna sknirana cupra isss crna.. u subotu novi broj...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #135 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koje novine i časopise kupujete!? prije sam kupoval puno toga...pod zadnje dve tri godine, auto partner, moto puls, power tuning (prije maxi tuning), vecernji list i tak...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? Sve manje ih kupujem, ono sto me zanima procitam na netu. Jos uvek ponekad kupim Cosmopolitan, nekad Story, dnevne novine...koje samo prelistam i ostavim. ![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
![]() |
| Tagovi: casopise, kupujete, novine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.