| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koje novine i časopise kupujete!? u Kultura i Zabava forumu; Kupujem Bravo i OK.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? Extra i slobodna dalmacija
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? Makar mi to malo liči na reklamu , evo: Bug, Enter, Jutarnji, ponekad Men's Health, Elle, a na internetu pročitam sve ostalo - Večernji, Slobodnu, Novi list, 24 sata.....
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? Čitam Jutarnji i ponekad 24 sata a cijenim jako Geo i National geographic ali ih ne kupujem redovito. Prije sam svaki tjedan čitala Globus i Nacional ali nekako mi se na da trenutno. I naravno Čovjek i svemir. |
| | |
![]() |
| Tagovi: casopise, kupujete, novine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:52.

, evo: Bug, Enter, Jutarnji, ponekad Men's Health, Elle, a na internetu pročitam sve ostalo - Večernji, Slobodnu, Novi list, 24 sata.....