Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koje novine i časopise kupujete!? u Kultura i Zabava forumu; OK u profilu piše da imaš 21-u godinu, kaj nisi malo prestara za takvo štivo......

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 18:28   #81 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi
Re: Koje novine i časopise kupujete!?

OK

u profilu piše da imaš 21-u godinu, kaj nisi malo prestara za takvo štivo...
Apoljon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 19:56   #82 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,727
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
OK

u profilu piše da imaš 21-u godinu, kaj nisi malo prestara za takvo štivo...
piše na erotici da nije ispod 18 a ja čitao s 12-13
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 22:27   #83 (permalink)
SDSS president

Poruka: 753
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

hehe ''čitao'' sam i ja

al nije to isto, za očekivat je da će klinca od 12-13 godina zanimat pi*ke i sise,
ali nije da će curu od 21 godinu zanimat kako je brad ostavio angelinu ili kad je neko dobio prvu mengu, mislio sam da se to preraste završetkom osnovne
Apoljon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 22:38   #84 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kupil sam danas moto klub..neki dan moto puls...puls naravno nedostižan kako br stranicama,kvalitetom tako i cijenom..kupuijem auto klub ponekad..sn ne kupujem duže vrijeme..od dnevnih kupujem jutarnji..national pročitam to mi seka kupuje...i tak..jednom godišnje kupim bug ili tak nesht..ali ova prva dva kaj sam naveo se obavezno kupuju

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 08:54   #85 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

...............najčešće kupujem Cosmo i Klik, a od dnevnih 24sata...........i redovito prelistam Nacional jer ga tata stalno kupuje...............povremeno kupim i Bug ili PC chip, te neki enigmatski magazin, najčešće Feniks...........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 09:18   #86 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,247
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
enigmatski magazin, najčešće Feniks...........

e i meni je feniks super
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 09:39   #87 (permalink)
Banned

Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Ne trošim novce na to,obrazujem se na internetu,ali često kupim jutarnji
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 10:10   #88 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
e i meni je feniks super

..........konačno netko tko voli te "mozgalice".......... sad znam koga bi pozvala da se natječemo u ispunjavanju križaljkica.........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 19:16   #89 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

24 sata najčešće, ali imam bivšeg susjeda, starijeg čovjeka koji jako prati politiku pa redovito tjedno dobijem vjesnike, globuse, nacionale, jutarnje, večernje...

još kad sam doma redovito čitam posavsku hrvatsku

i naravno, one reklamne letke kojih svako jutro pred vratima dvije tone
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 17:18   #90 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,524
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
i naravno, one reklamne letke kojih svako jutro pred vratima dvije tone
joj to mrzim ali ih uvijek procitam

national geographic, 24, vecernji, nekad zuti tisak tek toliko da utazim zed za tracevima, klik ako slucajno nabasam onda i geo i drvo znanja
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: casopise, kupujete, novine

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113