| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koje novine i časopise kupujete!? u Kultura i Zabava forumu; OK u profilu piše da imaš 21-u godinu, kaj nisi malo prestara za takvo štivo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koje novine i časopise kupujete!? Citat:
![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? hehe ''čitao'' sam i ja ![]() al nije to isto, za očekivat je da će klinca od 12-13 godina zanimat pi*ke i sise, ali nije da će curu od 21 godinu zanimat kako je brad ostavio angelinu ili kad je neko dobio prvu mengu, mislio sam da se to preraste završetkom osnovne ![]() |
| | |
| | #84 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? kupil sam danas moto klub..neki dan moto puls...puls naravno nedostižan kako br stranicama,kvalitetom tako i cijenom..kupuijem auto klub ponekad..sn ne kupujem duže vrijeme..od dnevnih kupujem jutarnji..national pročitam to mi seka kupuje...i tak..jednom godišnje kupim bug ili tak nesht..ali ova prva dva kaj sam naveo se obavezno kupuju
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? ...............najčešće kupujem Cosmo i Klik, a od dnevnih 24sata...........i redovito prelistam Nacional jer ga tata stalno kupuje...............povremeno kupim i Bug ili PC chip, te neki enigmatski magazin, najčešće Feniks...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? ..........konačno netko tko voli te "mozgalice".......... sad znam koga bi pozvala da se natječemo u ispunjavanju križaljkica.........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Koje novine i časopise kupujete!? 24 sata najčešće, ali imam bivšeg susjeda, starijeg čovjeka koji jako prati politiku pa redovito tjedno dobijem vjesnike, globuse, nacionale, jutarnje, večernje... još kad sam doma redovito čitam posavsku hrvatsku i naravno, one reklamne letke kojih svako jutro pred vratima dvije tone ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje novine i časopise kupujete!? Citat:
ali ih uvijek procitam national geographic, 24, vecernji, nekad zuti tisak tek toliko da utazim zed za tracevima, klik ako slucajno nabasam onda i geo i drvo znanja
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: casopise, kupujete, novine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

ali ih uvijek procitam