| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koju knjigu trenutno citate? u Kultura i Zabava forumu; šta je to knjiga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #173 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: Split
Poruka: 2
![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? Izgleda,da se ova tema koristi za nabacit neku dosjetku,ili samo saopćit naslov knjige,što,držim,nije baš namjena ovih stranica.A da netko napiše i malo opširnije o knjizi koju čita?http://www.croportal.net/forum/image...4cdac07dbe.gif |
| | |
| | #175 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? Pad Hyperiona od Dana Simmonsa, drugi dio tetralogije Hyperion-Endymion, inače, barem meni, poslije Dine, pješčane planete, najbolje SF sage ikad napisane...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #178 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? sestre po trapericama ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #180 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? prvi. ali mi je tako super da planiram pročitati sve dijelove!!
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.