| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koju knjigu trenutno citate? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Andrij@n@ Lovac u žitu - J.D. Salinger koje je prejebena, izvan mojih očekivanja... Vidiš... Na mene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-12-07 Godina: 17
Poruka: 13
![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? Citat:
Trenutno citam: Vjestica iz Portobella - P.Coelho Dobila ju na poklon. Za sada sam zadovoljna! | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Starter | Re: Koju knjigu trenutno citate? Citat:
ja sam raznolika šta se tiče knjiga.. iako ne podnosim krimiće i fantastiku... coelho mi je ok pisac, al ne sviđa mi se šta se praktički stalno sve vrti oko istog... vjera, pobožnost, ljudska psiha... Trenutno čitam Jennifer Weiner - Dobar u krevetu neloša knjiga... al čitala sam ja i puno bolje...
__________________ Hrabrost je cijena koju život plaća jer uzima mir zdravo za gotovo... | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-12-07 Godina: 17
Poruka: 13
![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? Citat:
trenutno čitam: Murakama - Pleši, pleši, pleši | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koju knjigu trenutno citate? nema vremena za karmu-robert paxton savršena knjiga,preporučujem ju svima koji vole filozofiranja,duboka razmišljanja,drugačije poglede na svijet i život!! ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? Dean R. Koontz - Hladna vatra Preporučam svima koji vole romane misterije, mješavinu horrora, trilera i fantastike. Koontz je sjajan pripovjedač, koji čitatelja drži u napotosti od prve do posljednje stranice, a ovo mu je možda i najbolji roman.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? S. Gjoni- Nula nemo
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju knjigu trenutno citate? king- godišnja doba opako i jakooo dobro!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:46.

opako i jakooo dobro!!