istu tu knjigu sam jučer kupila i ja.
kupujem one knjige koje smatram korisnima za sebe.
ne darujem knjige, bojim se da je to zeznuta stvar, jer je lako pogriješiti u odabiru knjige za nekog drugog.
Raspravljate o temi Koju ste knjigu kupili u posljednje vrijeme - i zašto? u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Budući da jučer nisam mogao odoljeti napasti pa sam, onako usput, uz kruh i cigarete, u prodavaonici uzeo i Nietzscheovo ...
Potpisi su za budale.
istu tu knjigu sam jučer kupila i ja.
kupujem one knjige koje smatram korisnima za sebe.
ne darujem knjige, bojim se da je to zeznuta stvar, jer je lako pogriješiti u odabiru knjige za nekog drugog.
Kupujem si najčešće kuharice, a i darujem knjige. Nastojim da to budu uvijek neke korisnije knjige, jer kao i kod teme o tome koliko knjiga imate doma, smatram da neke knjige nisu za to da stoje na polici. Radije odem u knjižnicu i posudim što me zanima.
Zadnje sam kupila ovo, fantastičnu knjigu koju ću koristiti na svojim putovanjima, a i u svom učenju o nečemu što će mi biti buduće zanimanje, nadam se:
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Zločin i kaznu, jer ju nakon svakog čitanja još više zavolim.
dan brown - digitalna tvrđava
obozavam nacin na koji dan brown pise knjige, sve njegove knjige koje sam procitala - progutala sam ih u 2-3 dana + to sto se ova knjiga radi o kriptografiji, a mene to zanimaugl. knjiga je bila idealna za mene
![]()
Kupujem knjige za sebe i kao poklon, ali samo najbližima čiji književni ukus poznajem. Zadnje sam također kupila Nietzschea. Prije sam odlazila u knjižnicu posuditi, ali nakon nekog vremena poželiš imati u vlasništvu knjige koje voliš pa počneš kupovati.
agatha christie - ubojstvo u orijent expresu, macka medju golubovima.. 30kn na kiosku.. zanimljivo stivo za ubit ljetnu dosadu![]()
evo ovu, nije bilo kod nas
pa preko neta naručih !![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Tuvoče, pa što nisi reklamirao pogrešnu narudžbu, zamijenili bi je.![]()
Potpisi su za budale.
Egipatsku magiju.
Iznimno me zanima.
Nature shows that with the growth of intelligence comes increased capacity for pain, and it is only with the highest degree of intelligence that suffering reaches its supreme point.