| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koliko knjiga imate doma? u Kultura i Zabava forumu; imama 32 knjige... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? Kad sam se selila sve sam ostavila kod starac, osi limited edition Gričke vještice......u zadnje 2 god sam u novom stanu i kupila sma sigurno preko 100 novih knjiga....te sve sam i pročitala, naravno
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? svojih desetak mrvicu vishe..ali stara, seka i baka imaju uf uf...imam cak i clanak iz nekog oglasnika iz 1928... i ima cak dio oglas..neki doktor radi umetke..hehe
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? puuuno. brijem da ih sigurno ima preko 1000 (neke sam dobila, neke kupila, neke su od staraca pa sam ih ja prisvojila i tako... nakupilo se... nemam digitalac da uslikam i stavim sliku ![]() pročitala sam gotovo sve (iznimci su one koje sam počela čitati pa zaspala od dosade) ah, znam da sam geek al obožavam čitati... stvarno neznam koliko sam knjiga u životu pročitala, previše za moje dobro ![]() ah blažene knjižnice...
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... Zadnji Uredio Clebsiella : 26-03-08 u 23:24. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? budalo.. ne dela nikakve umetke nego umjetne.. i to u bechu..
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.