| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koliko knjiga imate doma? u Kultura i Zabava forumu; Imam jako puno knjiga, vezano uz knjizevnost, povijest, i nekoliko debelih knjizurina vezano uz ekonomiju i puno podebelih skripti sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? Imam jako puno knjiga, vezano uz knjizevnost, povijest, i nekoliko debelih knjizurina vezano uz ekonomiju i puno podebelih skripti sa faksa ... Najvise sam procitao ove vezane uz ekonomiju, ove druge ne stignem ... U slobodno vrijeme volim pogledati biologiju covjeka ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 201
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? Imam toliko knjiga da nit neznam tocan broj...s time da jedan dobar dio nisam ni procitala ![]()
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? knjige su skupe, pa ih nemam puno. al knjige su zakon. jednog dana, imacu jednu sobu samo za knjige..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? Kuća mi je puna knjiga, stari ih je volio kupovati dok je bio mlađi. Pa onda one što su išle uz dnevne novine - ma krcato ih je. ... u mom vlasništvu ih je svega 15-tak, od kojih su 10 kuharice (a nikad ne kuham po receptu )
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-08 Lokacija: daleko
Poruka: 144
![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? stara mi voli čitat pa u kući imam masu knjiga a mojih je jedno dvije enciklopedije koje sam dobio ali jednu ja mislim da nisam nikad ni otvorio, ma ne bi ni drugu da nisam mora pisat referate za školu , inače nisam baš neki ljubitelj čitanja
__________________ ![]() BOLJE ISPAST GLUP NEGO IZ AVIONA. ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 601
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? poprilično, raznih žarnova i uz to najmanje 70-tak kuharica. volim knjige, a budući sam veliki komformista, radje kupim knjigu koja me zanima, nego da me zivkaju iz knjižnice. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.

)