| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koliko knjiga imate doma? u Kultura i Zabava forumu; hrpu svakakvih: od lektirnih pa do HP-a, riječnika, LOTR-a itd... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko knjiga imate doma? hrpu svakakvih: od lektirnih pa do HP-a, riječnika, LOTR-a itd
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 129
![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? Imam ih dosta, ne znam točno koliko, al eto bubnit ću otprilike...100-tinjak, možda malo više...većina je uglavnom vezana za umjetnost, i da pročitala sam otprilike 70%,u planu mi je pročitat i prestalih 30% al nikako da uhvatim vremena jer posuđujem knjige iz knjižnice, razmjenjujem se sa frendicama tako da nemam sušnog razdoblja...uvijek sam u procesu čitanja.
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? ne toliko puno. kupujem knjige koje mogu više puta pročitati, tj koje su mi opet i iznova drage i zanimljive. to su uglavnom neke domaće knjige, romani i priče. ima nešto BiH autora. ipak, najviše imam kuharica na policama ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? mislim oko 30-tak.... al definitvno ce se taj broj iz mjeseca u mejsec povecavati.... i dosta kupujem nase autore ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:49.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!