| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Kome rima štima :P u Kultura i Zabava forumu; evo za buduče repere da na pokažu kaj znaju....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kome rima štima :P Oda kiselom kupusu!!!! jest da je kisel, i svi mi kažu da zdraviji je svježi pa čak i teži al' od njega mi se koža ježi kiseli je bolji, onako više seksi službena je hrana kluba Sofija Levski seksi, seksi....jeah....seksi seksi (x3) bez njega ne bi postojale sarme pa čak i neki igrači Parme pustite droge i alkohol kiseli kupus brže na stol kanite se gangste i ostalih pizdarija tek će onda pravo da vam prija kiseli, kiseli....hej ho....seksi , seksi (x3) edit: zašto je ovo u književnost, knjige.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 26-01-08 u 19:56. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kome rima štima :P žderem,serem stalno guzicu perem, prdim,smrdim,stalno druge grdim...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kome rima štima :P Besana noc gradom kruzi teska je, al' ko izdrzi sada oci u njoj przi spavala bih, al me mrzi...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter | Re: Kome rima štima :P ljudi evo mene natrag na trag novom rap-u kojeg sam našo' gore na crijepu, priželjkivam si curu lijepu, a ne ko' prošli put slijepu, radujem se svakoj boci i čepu, i svakoj kuni u džepu, svi mi doma tepu, dao bog da krepu', i to bi bilo sve od mene, javit ču vam se drugi put kad mi krene.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-03-08
Poruka: 18
![]() | Re: Kome rima štima :P ev link za sad najboolju rep pjesmu tip je car iz dubrave pigi grupa dhp brukaju dbp khana i pleya ev link za tu jednu pjesmu bum kasnije jos pjesma stavio RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
![]() |
| Tagovi: rap pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:21.