| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Kula stražara u Kultura i Zabava forumu; jel vam kad dođu babe s tom novinom... tu pisu razna sranja koja te mogu uplasit... npr. da će u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 26
Poruka: 441
![]() | Kula stražara jel vam kad dođu babe s tom novinom... tu pisu razna sranja koja te mogu uplasit... npr. da će u 8 mj bit smak svijeta i da će svi osim jehovinih svjedoka biti unišetni... al naravno, znam da seru...
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kula stražara
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kula stražara Ma i ovako ces saznati za par mjeseci ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-07
Poruka: 1
![]() | Re: Kula stražara e crni, da li si ti svjestan o cemu pises ?? ocito da nisi, jer u protivnom ne bi takve gluposti pisao... imam osjecaj da si sam toliko zaplasen i nesiguran,pa se jedino na ovakav nacin ohrabriti,sto pljujes po necemu sto ti nije poznato... jedino sto me u vezi sada interesuje: jesi li ti vjernik ?? vjerujes li ti u Boga ??? ostalima dajem samo dobronamjerni savjet: procitajte i poslusajte, pa sami donosite zakljucke , a nemojte vjerovati ljudima, koji nisu cisti i ne znaju sto pricaju( ili pisu ) |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kula stražara Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kula stražara Citat:
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ![]()
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kula strazara |
« Ekipa,help!
|
Novi plamen! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

Do you feel lucky, Punk?