| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Kula stražara u Kultura i Zabava forumu; Apokalipsa-vjerujem u Boga, ali više od svega prezirem te sekte Tu nema ni B od Boga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-05
Poruka: 279
![]() | Re: Kula stražara [quote=Apokalipsa;215601]e crni, da li si ti svjestan o cemu pises ?? ocito da nisi, jer u protivnom ne bi takve gluposti pisao... Kaj bi ti rekao/rekla tipu koji je u toj sekti da ti kaze kak je UN donio tajni dogovor da ce se ukinut sve vjere osim njihove?! Ja sam radio u firmi gdje je 70% ekipe bilo Jehovinih svjedoka,i tak da sam se tih i slicnih sranja naslusal pun kurac!A bonus kaj smo mi normalni to slusali je taj kaj nam nisu isplatili placu za 3 mjeseca!!Ha,ha,ha!!!! Jedino kaj mi smeta to su oni,laprdaju bez imalo smisla,i uvijek je shema apokalipsa i slicna sranja globalnih razmjera! Prosurfajte malko po netu i procitajte tko ih je osnovao,to se ISPLATI procitat! Zadnji Uredio Konjina : 27-02-07 u 10:50. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kula stražara [quote=Konjina;218453] Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kula stražara Vuahahahahaaaahahaha!!!!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kula strazara |
« Ekipa,help!
|
Novi plamen! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:47.

Tu nema ni B od Boga