Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Monolog?? Tražim pomoć u Kultura i Zabava forumu; ovako stvari stoje... dakle pripremam se za Lidrano, nije mi prvi put, no trebam mali savjet tj pomoć... namjeravam pripremiti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-01-08, 14:45   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 18
KrvoPijA se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku KrvoPijA
Monolog?? Tražim pomoć

ovako stvari stoje... dakle pripremam se za Lidrano, nije mi prvi put, no trebam mali savjet tj pomoć... namjeravam pripremiti jedan monolog, no sad sam u gabuli jer neznan koji bi uzela... pa može par savjeta od vas čitatelja? mislin, pročitala san masu knjiga, i ono ne mogu se odlučit... unaprid fala...
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 14:48   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: Monolog?? Tražim pomoć

Koja bi ti tema bila otprilike?

Zelis neku klasiku tipa Hamlet ili pak oni grcki govorinici? Ili nesto modernije?
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 14:56   #3 (permalink)
Starter

ovako... htjela di da bude komično, ali na neki način i dramatično te dubokoumno... dakle...dakle svi ti ozbiljni pisci ala Moliere, Shakaspeare, Bulgokovo padaju u vodu..
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 15:00   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Na koju temu?

Imas li ikakvu predodzbu o tome sto bi otprilike htjela, nesto preciznije?
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 15:09   #5 (permalink)
Starter

pa cuj tema moze biti bilo kakva... prošle godine sam bila sa jednom dramskom predstavom, dosli smo do lidrana... preprošle godine isla sam sama sa monologom iz knjige sasvim sam popubertetio... voljela bih da se tema tice hm skolovanja, odrastanja, dakle pubertetski nesto... ali cuj moze bit nesto i ozbiljnije... mislim, evo sad pisem jedan monolog o svom zivotu, mozda ako ga dovrsim pa odem s njim, al nevjerujem...
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 18:19   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Aha, pubertetski..eh...a ja zapela. Uglavnom meni je super komican Voltaire sa svojim Candidom, al on vise ismijava drustvo, politicku situaciju, filozofe, sve i svasta, sto je uvijek primjenjivo na danas...ma, ajd ti nest lakseg nadji....
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 18:31   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Upravo tako, takoder znam jedna je predstava bila kao da se "onaj lik koji je suprotnost Voltaire-ovom nadgledanju svijeta" (zaboravila sam tko, Leibnitz mozda, ne znam) i Candide bore tko je bolji i tko bolje predstavlja misljenje ondasnjeg svijeta. Zapravo je bilo vrlo komicno
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 20:39   #8 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,461
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

uzmi nešto seinfeldovski i sprdaj se sa svim mogućim do bola..

možda nešto iz adriana molea... ili probaj skinuti baruna muenchausena. sjećam se solo-predstave u kojoj je igrao vili matula. ma genijalan je bio!

da, samo ovo dvoje igra jedino ako spol nije bitan..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103