| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Morning Glory strip [brutalan crni humor] u Kultura i Zabava forumu; Nisam rekao da mi se ne sviđa. Ok je. Najbolja mi je Crna guja. Ali ovaj strip nimalo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Morning Glory strip [brutalan crni humor] Citat:
![]() i da, servant, hvala za google ![]()
__________________ I drool | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Morning Glory strip [brutalan crni humor] [quote=nespretna;1043682]kaj nije to 'po naški' jutarnja erekcija?! ![]() Prvi put čujem. Moram tu dezinformaciju proslijediti svojemu kolegi učitelju biologije. ![]() To si ti nekaj krivo skužila ili netko drugi, pa se proširilo. Pogledaj malo oko svoje ili tuđe kuće ujutro (i to ne mislim na erekciju) :Morning glory - Wikipedia, the free encyclopedia http://www.erowid.org/plants/morning...lory_faq.shtml History of Morning Glory and HBWR seeds P.s. ovaj biljka je u potpunosti legalna u RH.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Morning Glory strip [brutalan crni humor] da stvarno ima bolesnih ![]() jebiga crni humor, nekom se sviđa nekom ne
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Morning Glory strip [brutalan crni humor] Morning glory je jutarnja erekcija.. Jutarnje veselje ![]() Nisam niti znala da se tako zove slak.. ![]() Mislim da bi prije islo to nego kao biljka, posto su stripovi vise seksualno usmjereni..
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: morning glory |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.

.. Ne kuzim sve, al ovo sa sam skuzio je prejako.,.