| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi naj pisac u Kultura i Zabava forumu; koji vam je najbolji pisac...i zakaj???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 478
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naj pisac Ultra teško pitanje imam puno naj pisaca, ali ako baš moram trenutno odabrati jednoga onda Robert E. Howard. Priče i pjesme su mu pisane s toliko snage, evo naježi se i kad pomislim na njih. Bio je neshvaćen, totalno necijenje za života, smatram najgorim šundom, a danas slovi za velikana fantasya i američke književnosti s ogromni utjecajem na strip, film, i umjetnost i pop kulturu uopće.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: naj pisac nakon kraćeg razmišljanja odabirem julesa verna i stephena dobynsa... jules verne-zato jer ima po meni najbolje avanturističke i pustolovne knjige,od njega sam pročitao barem 7-8 knjiga,najmanje...super pisac,posebno mi se svidila putovanje u središte zemlje stephen dobyns-zato jer je autor najboljeg krimi romana koji sam ikada pročitao--crkva mrtvih djevojaka
__________________ Michael Phelps-the one and the only |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 125
![]() | Re: naj pisac Hermann Hesse - jednostavno obožavam način na koji piše, teme o kojima piše i poruke koje svojim djelima šalje!
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08
Poruka: 1
![]() | Re: naj pisac Svi navedeni ovdje su jako dobri pisci, ali prema mom ukusu najbolji je Franz Kafka, njegovi tekstovi imaju "ono nesto" vise od ostalih, po tome ga simpatiziram!
__________________ "Čast je u cilju, a ne u sredstvu" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.