| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi naj pisac u Kultura i Zabava forumu; Ova 3 su mi nekako najdraza; 1.Ernest Hemingway - na jako zanimljiv nacin pise o svojim iskustvima u ratu ( to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: naj pisac Ova 3 su mi nekako najdraza; 1.Ernest Hemingway - na jako zanimljiv nacin pise o svojim iskustvima u ratu ( to me strasno privlaci) , 2. Paulo Coelho - jednostavno sam misljenja da je genijalan - ako niste obavezno procitajte ALKEMICAR-a 3.Hermann Hesse - je zakon , knjige mu nisu "lake" za procitati ( barem meni) ...neke sam morao 2-3 puta citati i uvijek "otkrijem" nesto novo u njima ....
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naj pisac george orwell - društveni aktivizam i kritika, demaskiranje totalitarizma kroz životinjsku farmu i lik V.B.-a u 1984., dobar smisao za fikciju... charles bukowski - pijandura, ženskar, zajebant, a takvi su mu i romani. samo nisam baš zadovoljan našim prijevodima. sad ću čitati jednu u originalu. ![]() oscar wilde - genije
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.