| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Najdraza djecja knjiga,prica....? u Kultura i Zabava forumu; Evo vratite se malo u djetinjstvo i napisite sta vam je bilo najdraze citati ili da vam se cita? Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 251
![]() | Najdraza djecja knjiga,prica....? Evo vratite se malo u djetinjstvo i napisite sta vam je bilo najdraze citati ili da vam se cita? Ja sam obozavala Jezevu kucicu-Branko Copic, mogla sam je citati svaki dan, znala sam je napamet i uvik sam gledala slike i zamisljala gdje on to zivi, lovi... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Kao mala nisam rado čitala, ali sam rado slušala kad su mi pričali priče. Teško je reći što mi je bilo najdraže, jer mi se svaki mjesec sviđalo nešto drugo. Prve knjige koje sam rado čitala: Šegrt Hlapić, Čarobnjak iz oza, sve od Karla Maja... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Oscar Wilde-sretni princ, bajke Ivane Brlić Mažuranić....ima ih još, samo se sad ne mogu sjetiti, kao mala sam obožavala čitati...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? e, onda nisam čitao knjige jer nisam znao čitat, a sad sam shvatio da je to čitanje knjiga priprosto, tako da se ne bavim tim sportom
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Citat:
Da knjige čitaju samo prostaci. Ili da je jednostavnije čitati knjigu nego pogledati film. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Kada sam bila mala čitala sam što god bi mi došlo pod ruku...ali najviše od svih knjiga ostalo mi je njih par u sjećanju i njih sam mogla čitati i po stoti put To su knjige: 5 prijatelja (svi dijelovi), Kušanove knjige o onom njegovom Koku (Koko i duhovi, Koko u Parizu...), Junaci Pavlove ulice, Divlji konj, i još njih ima, samo tko bi ih se svih sjetio ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Uh, kad sam bio mali... davno je to bilo, tko će se sjetit... Mislim da su mi najdraže bile knjige od Ivana Kušana o Koku... ![]() Ali zato znam koja mi je bila NAJGORA i KOJU NISAM MOGAO SMISLIT: Antoine de Saint-Exuperry: "Mali Princ" MAJKO MOJA MILA GROOOOZNOOOOO!!! I sad mi muka dođe kad se sjetim... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Citat:
Ipak je to knjiga za odrasle, jer kao mali je ne možeš shvatit na pravi način. Razmišljam koje su mi bile najdraže knjige i padaju mi na pamet one lektire od 1.-4. osnovne, kasnije su sve knjige koje sam čitao bile prisila a ne uživanje.
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecja, knjiga, najdraza, prica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

To su knjige: 5 prijatelja (svi dijelovi), Kušanove knjige o onom njegovom Koku (Koko i duhovi, Koko u Parizu...), Junaci Pavlove ulice, Divlji konj, i još njih ima, samo tko bi ih se svih sjetio