| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Najdraza djecja knjiga,prica....? u Kultura i Zabava forumu; ja se vraćam u daleku prošlost Pale sam na svijetu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? ježeva kućica 5 prijatelja antuntun pale koko bilo gdje i bilo s kim i još mnogo,mnogo toga
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Mali princ, definitivno najveća i najpoučnija priča, svaki put kad je čitam doživim je na neki poseban način i otkrijem neki novi dio sebe...inače, nisam voljela klasične knjige za djecu, mada sam ih čitala..u osnovnoj sam najviše voljela čitati Shakespearea....
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Ježeva kućica, definitivno..a tek one ilustracije..imao sam više tih slikovnica kroz godine..kako bi se koja uništila, starci su mi morali kupit novu. @ Himalajka: shakespearea u osnovnoj? u, ti si neko napredno dijete. Ali to nisu bajke... Btw. ja malog princa nisam nikad previše simpatizirao - ruže pod zvonima, čovjek u žurbi, neki planeti..svaka čast bezvremenskoj pouci, ali brate, bilo je i elegantnijih načina.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 29-03-07 u 23:37. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Družba Pere kvržice, Grga Čvarak, emil i detektivi, koko i duhovi i koko u parizu, ure kod urara (ovo je najjače štivo ikada), pale sam na svijetu, ima još tu toga puno... Mali princ mi se ne sviđa E kad se sjetim kad nam je bio antuntun za lektiru bile neke ilustracije prasaca koji su držali sačmarice. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecja, knjiga, najdraza, prica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.

bile neke ilustracije prasaca koji su držali sačmarice.