Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Najdraza djecja knjiga,prica....? u Kultura i Zabava forumu; ja se vraćam u daleku prošlost Pale sam na svijetu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-06, 12:12   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-05-06
Godina: 29
Poruka: 138
ante79 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku ante79 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ante79
Re: Najdraza djecja knjiga,prica....?

ja se vraćam u daleku prošlost
Pale sam na svijetu
Odgovori sa citatom
Star 24-06-06, 19:25   #12 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,525
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

ježeva kućica
5 prijatelja
antuntun
pale
koko bilo gdje i bilo s kim

i još mnogo,mnogo toga
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 22:20   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Nijedna,ali ako gledam koju sam najviše čitala to je snjeguljica i 7 patuljaka
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 11:57   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-07
Godina: 20
Poruka: 13
LoLy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku LoLy

od onih ,kak bi rekla , djecjih.. najdraza mi je Carevo novo ruho.
Predobro djelo s odlicnom poukom. Jos uvijek mi je medju dragim pricama
LoLy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 23:30   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Smogovci
miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 23:34   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

Mali princ, definitivno najveća i najpoučnija priča, svaki put kad je čitam doživim je na neki poseban način i otkrijem neki novi dio sebe...inače, nisam voljela klasične knjige za djecu, mada sam ih čitala..u osnovnoj sam najviše voljela čitati Shakespearea....
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 23:35   #17 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Ježeva kućica, definitivno..a tek one ilustracije..imao sam više tih slikovnica kroz godine..kako bi se koja uništila, starci su mi morali kupit novu.

@ Himalajka: shakespearea u osnovnoj? u, ti si neko napredno dijete. Ali to nisu bajke...
Btw. ja malog princa nisam nikad previše simpatizirao - ruže pod zvonima, čovjek u žurbi, neki planeti..svaka čast bezvremenskoj pouci, ali brate, bilo je i elegantnijih načina.

Zadnji Uredio prospero : 29-03-07 u 23:37.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 13:16   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,670
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
To su knjige: 5 prijatelja (svi dijelovi), Kušanove knjige o onom njegovom Koku (Koko i duhovi, Koko u Parizu...), Junaci Pavlove ulice, Divlji konj, i još njih ima, samo tko bi ih se svih sjetio
točno te su i meni bile najdraže knjige
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 13:44   #19 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Družba Pere kvržice, Grga Čvarak, emil i detektivi, koko i duhovi i koko u parizu, ure kod urara (ovo je najjače štivo ikada), pale sam na svijetu, ima još tu toga puno... Mali princ mi se ne sviđa

E kad se sjetim kad nam je bio antuntun za lektiru bile neke ilustracije prasaca koji su držali sačmarice.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 14:24   #20 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,544
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

crvenkapica
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecja, knjiga, najdraza, prica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114