Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Književnost, Knjige i Časopisi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Najdraza djecja knjiga,prica....? u Kultura i Zabava forumu; Petar Pan...medju najdrazima......

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-07, 20:18   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Re: Najdraza djecja knjiga,prica....?

Petar Pan...medju najdrazima...
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 20:20   #32 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,103
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Junaci Pavlove Ulice

Koliko puta sam cmizdrio...
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 21:50   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Junaci Pavlove Ulice
Također i Vlak u snijegu
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 01:48   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Oscar Wilde-sretni princ, bajke Ivane Brlić Mažuranić....ima ih još, samo se sad ne mogu sjetiti, kao mala sam obožavala čitati...
Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
Petar Pan...medju najdrazima...
Kako sam njega zaboravila
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 11:20   #35 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

..................Heidi & Bambi...............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 23:09   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Ma najbolji mi je Bambi, svaki put plačem ... šmrc
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 23:12   #37 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Mene je rasplakala knjiga Old yellar... i film je dobar isto.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 10:21   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

pepeljuga
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 21:53   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 30
Poruka: 63
brainsucker se izdvaja iz mase

Meni je u prekrasnom sjecanju ostala Snjezna Kraljica od Andersena, te bajke I. B. Mazuranic poput Suma Striborova, itd.

Takodjer Vlak u Snijegu, Druzba Pere Kvrzice... Ko bi se svega sjetio.......!!!???
Star 15-12-07, 22:35   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Poruka: 527
grim se izdvaja iz mase

bilo koja bajka brace Grim i Anderssena. a posebno mi je tuzna Djevojcica s šibicama...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecja, knjiga, najdraza, prica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114