| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Najdraza djecja knjiga,prica....? u Kultura i Zabava forumu; Plaka sam samo na pjesmicu Zeko i potočić, ali od knjiga Junaci Pavlove ulice, to sam pročita X puta, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Plaka sam samo na pjesmicu Zeko i potočić, ali od knjiga Junaci Pavlove ulice, to sam pročita X puta, a i Koko serijal....joooj je sam se toga načita, a sada samo Sportske i Jutarnji... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 77
![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Urezale su mi se u sjecanje..iz predškolskog uzrasta-Mala sirena, Šuma striborova, kasnije Ježeva kućica,Sto vukova... Djeca triju ulica, Crnac Nobi..... ...a sada razumijem knjigu "Mali Princ"-A.S.E. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Junaci Pavlove Ulice ![]() Najdrazi lik - Nemeček Mali, mršav dječak krhke građe, dobrodušan i sretan što ga prijatelji kao takvog žele u svojoj družini. Bio je "običan vojnik" pa su mu svi mogli naređivati, morao je izvršavati tuđe naredbe i ići u zatvor. Njegova hrabrost i ljubav prema grundu bili su toliki da je, iako jako bolestan, bio zaslužan za pobjedu. Zbog toga je imenovan kapetanom, ali teška bolest skrhala je tog malog junaka.
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? dr. dolittle, ježeva kućica, braća grimm
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecja, knjiga, najdraza, prica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.