| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Najdraza djecja knjiga,prica....? u Kultura i Zabava forumu; Obožavala sam Pet prijatelja. Malog princa sam mrzila sve do svoje dvadesete kad sam ga ponovno pročitala i zavolila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 425
![]() | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Obožavala sam Pet prijatelja. Malog princa sam mrzila sve do svoje dvadesete kad sam ga ponovno pročitala i zavolila toliko da ga sada znam skoro napamet.
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Ivana Brlić-Mazuranić: Priče iz davnine Johanna Spyri: Heidi Branko Čopić: Ježeva kućica
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najdraza djecja knjiga,prica....? Maca papucarica , Jezeva kucica , Vlak u snijegu ,Zvizduk s Bukovca , pet prijatelja sve sam ih procitala i jos monoge uvijek sam obozavala citati.... Rowanne svaka cast na linku.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... Zadnji Uredio mrkyblu : 12-07-08 u 21:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecja, knjiga, najdraza, prica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:12.

Sve sam ih uspjela pročitati...

Grijesiti je ljudski ...