Stranica 2 od 12 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 113

najgora knjiga koju sam pročitao....

Raspravljate o temi najgora knjiga koju sam pročitao.... u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: Davor1507 Nesuvisla, kontradiktorna i jako dosadna - Biblija. kresola rep- : Kada nekome dajem negativnu reputaciju obavezno objasnim ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika kresola
    Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

Re: najgora knjiga koju sam pročitao....

Citat Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
    Nesuvisla, kontradiktorna i jako dosadna - Biblija.

kresola rep- :

Kada nekome dajem negativnu reputaciju obavezno objasnim zašto sam to napravio....

Dakle, uopće me ne smeta svađa oko takvih stvari u temama namjenjenim za to, znači teme tipa religija, vjera, čak i filozofija....ali napisat u temi književnost da je najgora knjiga koju si pročitao Biblija graniči sa zdravim poimanjem stvari.... Ja sam član Katoličke crkve, rijetko kad odem na mise, poimanje Boga mi je bitno drugačije nego poimanje tog istog Crkve, više individualno (kao i većini ljudi, neovisno o vjeri) a Biblija, kao knjiga promiče puuuuno više pozitivnih vrednota nego negativnih. Uostalom siguran sam da si i ti čitao puno većih sranja u životu od Biblije, ali da ovo politika priča iz tebe....

Hvala Kresola na objašnjenju, ali ova tema nema veze sa vjerom kao ni moj komentar o Bibliji. Ako nisi vidio nisam komentirao njezin utjecaj na ljude (pozitivan ili negativan).
    Da si pročitao Bibliju onda bi vidio da je to knjiga od 930 stranica, najdosadnijih 930 stranica u mom životu. Kontradiktorna je jer glavni lik - Bog - malo milostiv pa malo gnjevni razarač.
    Nesuvisla jer se opisuju stvari koje nedolaze u kontekst sa bilo kojim drugim djelom u knjizi.

Pa zato ljepo odjebi.
    Bravo majstore, pohvalno od tebe dijeliti ovo s ostatkom foruma, bez konzultacije sa mnom.... stvarno korektno nema šta....

Inače mogao si mi ovo sve reć na PP a ne ovako....

Kako te nije sram....
    Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Davor1507
    Datum registracije
    06-09-07
    Starost
    30
    Poruka
    748
    Liked
    0 times

Podjelio sam ovo s ljudima jer imaju pravo znati zašto imam rep- od tebe.Ovo vide svi kada pogledaju profil: postaješ prenaporan, na svakom koraku portala propagirat antikršćanstvo, još samo da u sport ne odeš....
    Nije fer ni od tebe da tako pišeš jer to nije istina, raspravljam o tome tamo gdje je tome mjesto.
    Nevidim zašto je tebe sram toga što si mi napisao tj. svojih stavova jer sam ja taj sa rep-. Jedino što mi je žao je što sam napisao da odjebeš i za to se ispričavam.

Akademik Foruma Avatar od korisnika kresola
    Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

Ma odjebi je najmanja stvar, nisam se uopće oko toga nasekira.....

Pazi!!!! Ja tebi pošaljem PP (Private!!!) i očekujem da se to poštuje..... Ne očekujem da će neko kome napišem nešto za njegove uši samo, to dilit sa brdom forumaša.... Možeš ti mene psovat ili bilo šta drugo, to me ne sekira, ta vratiću i ja tebi. Ali očekujem i od tebe i od ostalih forumaša kojima takvu poruku pošaljem da te stvari zadrži za sebe, upravo zato i postoji taj sistem...
    Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....

Regularni forumas
    Datum registracije
    08-01-08
    Poruka
    90
    Liked
    0 times

Combray

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Koko u Parizu

Regularni forumas Avatar od korisnika h.poirot
    Datum registracije
    05-10-07
    Poruka
    366
    Liked
    0 times

Vidim da je tu bilo rasprave, također ne mogu ne zapaziti da su neki pod najgore knjige stavili odlična djela tako da su kriteriji stvarno čudni. S kresolom se slazem u vezi staklenih perli, hesse mi nikad nije bio nešto, ali ne mogu se složiti u vezi negativnog repa davoru1507. Gledamo li činjenice biblija je dosadna knjiga, i to ne mislim u smislu akcije i onih površnih elemenata oko kojih osuđujemo neko djelo, nego jednostavno činjenice da je to misaono siromašno djelo, s relativnim moralnim kriterijima, zakinuto zbog priprostih stavova ljudi koji su je pisali. Problem je što to nitko ne smije reći jer se stvorila fama kako biblija čini temelj vjere, kako predstavlja simbol katoličanstva, kako čak postoji uvjerenje kako pročitati bibliju znači susresti se s bogom - sve su to zablude koje treba izreći. Naravno ovo podneblje to ne dozvoljava pa će unatoč strahovitom omalovažavanju žene u spomenutom djelu mnoge žene čak i stati u obranu biblije. Nisam zadrti ateist niti vjernik ali smatram kako je pogrešno osuđivati ispravne ocjene. Nije za rep+ ali bogami nije ni za rep-

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,911
    Liked
    401 times

Citat Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
    Koko u Parizu
    kako sam kao klinac volio kušana
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

dostojevski:zločin i kazna,koje sam muke imao s čitanjem te knjige
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Sasuke
    Datum registracije
    27-12-07
    Starost
    16
    Poruka
    754
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
    Podjelio sam ovo s ljudima jer imaju pravo znati zašto imam rep- od tebe.Ovo vide svi kada pogledaju profil: postaješ prenaporan, na svakom koraku portala propagirat antikršćanstvo, još samo da u sport ne odeš....
    Nije fer ni od tebe da tako pišeš jer to nije istina, raspravljam o tome tamo gdje je tome mjesto.
    Nevidim zašto je tebe sram toga što si mi napisao tj. svojih stavova jer sam ja taj sa rep-. Jedino što mi je žao je što sam napisao da odjebeš i za to se ispričavam.
    Kresola ima pravo na svoje misljenje i nije u redu da mu dajes rep- samo zato jer se tebi to misljenje nesvida
    OT: BIjeli jelen dosadna knjiga skoro sam se ubio od dosade...
    Zadnji Uredio Sasuke : 13-04-08 u 16:58
    Da budeš sretan, ne trebaš više imati, nego manje željeti.

Starter Spellbound Champion, Hangaroo Champion Avatar od korisnika chemist
    Datum registracije
    07-03-08
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

J.P.Sartre "Mučnina"

Stranica 2 od 12 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku