| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi najgora knjiga koju sam pročitao.... u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Nesuvisla, kontradiktorna i jako dosadna - Biblija. kresola rep- : Kada nekome dajem negativnu reputaciju obavezno objasnim zaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Citat:
Inače mogao si mi ovo sve reć na PP a ne ovako.... Kako te nije sram.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Podjelio sam ovo s ljudima jer imaju pravo znati zašto imam rep- od tebe.Ovo vide svi kada pogledaju profil: postaješ prenaporan, na svakom koraku portala propagirat antikršćanstvo, još samo da u sport ne odeš.... Nije fer ni od tebe da tako pišeš jer to nije istina, raspravljam o tome tamo gdje je tome mjesto. Nevidim zašto je tebe sram toga što si mi napisao tj. svojih stavova jer sam ja taj sa rep-. Jedino što mi je žao je što sam napisao da odjebeš i za to se ispričavam. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Ma odjebi je najmanja stvar, nisam se uopće oko toga nasekira..... Pazi!!!! Ja tebi pošaljem PP (Private!!!) i očekujem da se to poštuje..... Ne očekujem da će neko kome napišem nešto za njegove uši samo, to dilit sa brdom forumaša.... Možeš ti mene psovat ili bilo šta drugo, to me ne sekira, ta vratiću i ja tebi. Ali očekujem i od tebe i od ostalih forumaša kojima takvu poruku pošaljem da te stvari zadrži za sebe, upravo zato i postoji taj sistem...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
![]() ![]() | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Vidim da je tu bilo rasprave, također ne mogu ne zapaziti da su neki pod najgore knjige stavili odlična djela tako da su kriteriji stvarno čudni. S kresolom se slazem u vezi staklenih perli, hesse mi nikad nije bio nešto, ali ne mogu se složiti u vezi negativnog repa davoru1507. Gledamo li činjenice biblija je dosadna knjiga, i to ne mislim u smislu akcije i onih površnih elemenata oko kojih osuđujemo neko djelo, nego jednostavno činjenice da je to misaono siromašno djelo, s relativnim moralnim kriterijima, zakinuto zbog priprostih stavova ljudi koji su je pisali. Problem je što to nitko ne smije reći jer se stvorila fama kako biblija čini temelj vjere, kako predstavlja simbol katoličanstva, kako čak postoji uvjerenje kako pročitati bibliju znači susresti se s bogom - sve su to zablude koje treba izreći. Naravno ovo podneblje to ne dozvoljava pa će unatoč strahovitom omalovažavanju žene u spomenutom djelu mnoge žene čak i stati u obranu biblije. Nisam zadrti ateist niti vjernik ali smatram kako je pogrešno osuđivati ispravne ocjene. Nije za rep+ ali bogami nije ni za rep-
__________________ gotovo je |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: najgora knjiga koju sam pročitao....
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Citat:
OT: BIjeli jelen dosadna knjiga skoro sam se ubio od dosade...
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) Zadnji Uredio Sasuke : 13-04-08 u 15:58. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: alen bovic, knjiga, metastaze, najgora knjiga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:57.

kako sam kao klinac volio kušana