| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi najgora knjiga koju sam pročitao.... u Kultura i Zabava forumu; Stephen King, Dreamcatcher. Čuo sam neke stvari o tom piscu kao da je dobar, ovo, ono... Pa sam posudio tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Stephen King, Dreamcatcher. Čuo sam neke stvari o tom piscu kao da je dobar, ovo, ono... Pa sam posudio tu knjigu... Kolko sam skužil imao sam peh i posudil jednu od njegovih nejneukusnijih i najprimitivnijih napisanih od svih. A jbg. Više neču čuti za njega.... Zgadil mi se!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... citala sam jednu knjigu,zaboravila sam naslov...ali stvarno eee,pisac pola knjige opisuje kako je neka zena cekala svog zarucnika pred crkvom... ![]()
__________________ Bog je stvorio mene,jer zna sto je lijepo...a vas jer ima dobar smisao za humor... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Citat:
![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Citat:
![]()
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-07 Godina: 19
Poruka: 34
![]() | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... neku žutu knjigu koju sam našla kraj telefona. Bio mi dobar uvez, mislim da se Tcom zove.. Uglavnom niš koristi knjiga.. Kak netko reče: ''previše likova premalo radnje''..
__________________ .*´¨ ) ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ : (´¸.•*´¨`*•••>> |
| | |
| | #29 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... ![]() ja ne znam zapravo.. kad mi je knjiga loša, obično je ne dovršim. ipak, možda 'u žrvnju' od hessea - od njega sam ipak očekivao mnogo više.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Ne sviđaju mi se samo knjige za lektiru.To mi je najgorje bilo za čitat.
__________________ "So many gods, so many creeds; So many paths that wind and wind, While just the art of being kind Is all the sad world needs." |
| | |
![]() |
| Tagovi: alen bovic, knjiga, metastaze, najgora knjiga |
« Monolog?? Tražim pomoć
|
nagrade drugog medjunarodnog festivala za decu i omladinu "Dusko Trifunovic" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.