| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi najgora knjiga koju sam pročitao.... u Kultura i Zabava forumu; Kad smo kod lektira sjetila sam se Ive Andrića, njega sam jedva čitala.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... veli joze.. procitala sam par strana i uopce nisam imala pojma o cemu se radi a knjiga je bila predosadna i nema sanse da ju procitam.. pa sam prepisala lektiru od frendice..
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... molim???? harry potter????? ja sam gledala sve filmove i bili su mi savršeni, a od knjiga sam pročitala samo 7. dio, i bio mi je toliko zanimljiv da sam ga pročitala u jedan jedini dan.....
__________________ kad smo rekli su PIJANICE!!!kad smo rekli su LUTALICE!!!kad smo rekli su KURVE!!!a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... zao mi je al knjiga meni nije nista posebno i da stojim iza toga da je medju losijima koje sam procitao a procitao sam ih dosta ![]()
__________________ It has been said that in the end of all things you would find a new beginning... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... ah...pa svatko ima pravo na svoje mišljenje ![]()
__________________ kad smo rekli su PIJANICE!!!kad smo rekli su LUTALICE!!!kad smo rekli su KURVE!!!a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Makarska
Poruka: 39
![]() | Re: najgora knjiga koju sam pročitao.... Meša -Selimović-Derviš i smrt
__________________ U današnje doba svi koji koriste Google misle da su doktori. Ali uistinu pravi kreteni su oni koji ga ne koriste uopće. Nije više prvo ispeci pa reci. Sad to glasi Googlaj pa reci... |
| | |
![]() |
| Tagovi: alen bovic, knjiga, metastaze, najgora knjiga |
« Monolog?? Tražim pomoć
|
nagrade drugog medjunarodnog festivala za decu i omladinu "Dusko Trifunovic" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

.
rekli su PIJANICE!!!
rekli su LUTALICE!!!
rekli su KURVE!!!
reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!!