mislim da se dosta vas previše trudi ne ostaviti dojam plitkih i glupih ljudi...na kraju,ako ovaj forum ne "oglupi",ne znam što onda može...
Raspravljate o temi Nives Celzijus - Gola istina u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: maja-manuela meni je totalni debilizam izjaviti da je totalni debilizam bilo što pročitati Pa neces vjerovati ALI sve ...
mislim da se dosta vas previše trudi ne ostaviti dojam plitkih i glupih ljudi...na kraju,ako ovaj forum ne "oglupi",ne znam što onda može...
Druga stvar je doci na forum tu i tamo ili prelistati neki casopis ( ja ne velim da ja ne procitam s vremena na vrijeme takve casopise ako mi se nadju pod ruku, ali ih nhe kupujem nikad), a druga stvar je posvetiti vrijeme nekoj knjizi kao sto je 'Gola istina'..
Na forumu se nadje svega i tu je vise stvar druzenja nego citanja 'pametnih' i 'glupih' postova..
S druge strane, ne znam koji je motiv za procitati takvu knjigu? Jedino moze biti tzv. interes za tudji zivot.
motiv? napisala sam,znatiželja. naravno da nas sve bar malo zanimaju tuđi životi. pogledam i glupi film i pročitam glupu knjigu. pa što onda? češće čitam i gledam nešto kvalitetnije,ali ne bježim od ovoga jer i to je prikaz društva u kojem živiš i mislim da je ok upoznati se i s tim. dovoljno sam sigurna u sebe da se ne bojim da ću od tuđih gluposti i sama postati glupa.
MA daj ajde pa kakvo 'upoznavanje'? Kao da svi ne znamo vec tko je Nives Celzijus i sta je nabacala u tu knjigu. I sad bi se ja kao 'trebala ici upoznati' s ljudskom gluposcu i zivotom neke..hm..da..
Pa kome jos treba takva knjiga da bude svjestan drustva u kojem zivi?
Ja mislim da to nije nikakav prikaz drustva u kojem zivis..
Imas knjige suvremene sociologije koje ce ti pruziti bolji uvid u to..
nitko ti nije rekao da trebaš čitati knjigu,ohladi...
nisam rekla da je potrebno to pročitati zbog svijesti o društvu i ne mislim da njen tekst i njene izmišljotine prikazuju realno društvo baš takvo kakvo je (kad sam napisala "prikaz društva" mislila sam na to da sve što se pojavi u medijima na neki način prikazuje što ljude zaokuplja) ..radi se samo o informiranosti...a ja se ponekad želim informirati i o tome kako npr.izgleda knjiga koju napiše starleta (ili da nekom drugom da ju napiše). umjesto da pustim druge da mi opišu kakva je-provjerim sama.
Zadnji Uredio maja-manuela : 17-08-08 u 20:27
Ma samo ti daj..na kraju krajeva - tvoja stvar![]()
hahahah...loooool
potpuno se slazem s tobom...knjigica ko knjigica...
ja sam nacela tu temu bezveze da iskomentiram s nekim, a ne da mi se tu netko dode diciti kako cita samo velika djela i u prenesenom znacenju mi govoriti da sam debil..
sto se tice sadrzaja knjige, pretpostavljam da bi se muskom djelu jako svidio jer su neke scene seksa eksplicitno opisane, kao npr spominje se obrijana pi**ica, oralni seks i takva sranja..
![]()
Zadnji Uredio daidza : 18-08-08 u 12:41
tek sad znam da ništa ne znam.