Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345
Pokazujem rezultate 41 do 49 od 49

Nives Celzijus - Gola istina

Raspravljate o temi Nives Celzijus - Gola istina u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: BITCHARKA hahahah...loooool sto se tice sadrzaja knjige, pretpostavljam da bi se muskom djelu jako svidio jer su neke ...

Starter Avatar od korisnika senad_k
    Datum registracije
    22-12-06
    Starost
    37
    Poruka
    59
    Liked
    0 times

Re: Nives Celzijus - Gola istina

Citat Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
    hahahah...loooool

sto se tice sadrzaja knjige, pretpostavljam da bi se muskom djelu jako svidio jer su neke scene s***a eksplicitno opisane, kao npr spominje se obrijana pi****a, oralni s**s i takva s****a..
    Mislim da je većina prisutnih ipak davno izašla iz puberteta...

Datum registracije
    22-12-06
    Starost
    37
    Poruka
    59
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: senad_k Pogledaj Poruke
    Mislim da je većina prisutnih ipak davno izašla iz puberteta...
    Senade, Senade, baš si zloban...

Datum registracije
    22-12-06
    Starost
    37
    Poruka
    59
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
    Pa neces vjerovati ALI sve sto ikad procitas ostavlja traga na tvoju psihu i djeluje na tvoja razmisljanja.
    Dakle, ima puno toga za procitati sto ce ostaviti i negativnog traga u tvojoj glavi. Tako da je s te strane to debilizam. Jer netko tko cita 'Stars' svaki tjedan definitivno moze oglupiti.
    Btw, ima li se gdje ta knjiga skinuti u PDF-u ili nekom drugom formatu? Rekoh, da se malo (besplatno) obrazujem i kulturno uzdižem....

P.S. Šala neslana...

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

hahahah...loooool

sto se tice sadrzaja knjige, pretpostavljam da bi se muskom djelu jako svidio jer su neke scene seksa eksplicitno opisane, kao npr spominje se obrijana pi**ica, oralni seks i takva sranja..

ozbiljno onda moram nabavit tu knjigu
    pitao sam kolegicu s posla koja ju je procitala i rekla da je knjiga bzvz ..ali sad cu je odmah sutra zamolit da mi posudi
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Uvaženi forumas Avatar od korisnika bloody_filthy
    Datum registracije
    22-02-08
    Poruka
    527
    Liked
    0 times

Njeno pisanje u prvom licu samo obiluje hiperegoizmom,neprestanim uzdizanjem sebe u nebesa,generalizacijom,omalovažavanjem drugih i okrivljivanjem drugih za svoje probleme.Mislim da je splet okolnosti svih situacija previše isceniran i previše slučajan da bi bio istinit,primjerice :dođe ženska u Torino,skupila svu ušteđevinu s kojom tamo može preživjeti dva dana,al' to nije bitno jer želi upoznati (i (zar je upitno?)puknut' se)nogometaša Juventsa.Odmah ga sretne na ulici i on ju pozove na piće.Još se "slučajno" pogodilo da su odsjeli u istom hotelu.Nadalje,navela sam da nije realna.Sve njene best prijateljice su tako lijepe i tako-kurvanjske.Za sve probleme u životu krivi svog oca,iako bi trebala realno sagledati situaciju i shvatiti da ne mogu uvijek svi biti krivi,iskvareni,a jedino ona najpametnija.Kraj je dokaz sve te samohvale."Princeza je napokon zaslužila svoju bajku."Princeza?Zaslužila?Aha,nek' joj bude.
    P.S.Na samu asocijaciju koja se veže uz ime Nives Celzijus,nisam ni željela čitati knjigu,al' interesantno je vidjeti zna li ona sklepati rečenicu.
    Zadnji Uredio bloody_filthy : 11-10-08 u 15:27
    "Budite onakvi kakvi želite izgledati."
    (Sokrat)

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

@Senad. Može se vidjeti ljude koji pričaju sami sa sobom u stvarnom životu, ali stvarno su rijetka pojava ljudi koji editiraju sami sebe na forumima. Baš mi je drago što imam priliku vidjeti još jednog...

Starter Avatar od korisnika free007
    Datum registracije
    06-11-08
    Poruka
    48
    Liked
    0 times

NISAM ČITAO, NADAM SE DA I NEĆU

Starter
    Datum registracije
    20-02-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Hah, ja stvarno ne znam šta ljudi vide u toj nives
    hem nije neka ljepotica i ima usne ko tierry henry

Regularni forumaš Avatar od korisnika Viorica Dubois
    Datum registracije
    16-09-10
    Poruka
    85
    Liked
    7 times

Nedavno sam procitala njenu tzv. autobiografiju a nadam se da vas ima vise koji su prelistali doticnu knjigu, pa me bas zanima kak se vama to cini..
    Ja mislim da je stvarno pretjerala sa nekim eksplicitnim scenama jer ipak ima djecu i muza a i glupo mi je da sve price ona prica iz prvog lica ako je naglasila da se to sve svodi pod grupno iskustvo od vise cura..
    jer ako su svi ti frajeri koji se spominju fakat bili njeni onda jadna li joj majka lol...

Pročitah.
    Dobar je stihotvorac, ako je to zaista njenih ruku djelo, mada je sadržaj vrlo diskutabilan.
    Mašta čini svašta.
    Nature shows that with the growth of intelligence comes increased capacity for pain, and it is only with the highest degree of intelligence that suffering reaches its supreme point.

Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345

Lajkaj nas na Facebooku