Raspravljate o temi Nives Celzijus - Gola istina u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: BITCHARKA hahahah...loooool sto se tice sadrzaja knjige, pretpostavljam da bi se muskom djelu jako svidio jer su neke ...
Njeno pisanje u prvom licu samo obiluje hiperegoizmom,neprestanim uzdizanjem sebe u nebesa,generalizacijom,omalovažavanjem drugih i okrivljivanjem drugih za svoje probleme.Mislim da je splet okolnosti svih situacija previše isceniran i previše slučajan da bi bio istinit,primjerice :dođe ženska u Torino,skupila svu ušteđevinu s kojom tamo može preživjeti dva dana,al' to nije bitno jer želi upoznati (i (zar je upitno?)puknut' se)nogometaša Juventsa.Odmah ga sretne na ulici i on ju pozove na piće.Još se "slučajno" pogodilo da su odsjeli u istom hotelu.Nadalje,navela sam da nije realna.Sve njene best prijateljice su tako lijepe i tako-kurvanjske.Za sve probleme u životu krivi svog oca,iako bi trebala realno sagledati situaciju i shvatiti da ne mogu uvijek svi biti krivi,iskvareni,a jedino ona najpametnija.Kraj je dokaz sve te samohvale."Princeza je napokon zaslužila svoju bajku."Princeza?Zaslužila?Aha,nek' joj bude.
P.S.Na samu asocijaciju koja se veže uz ime Nives Celzijus,nisam ni željela čitati knjigu,al' interesantno je vidjeti zna li ona sklepati rečenicu.
Zadnji Uredio bloody_filthy : 11-10-08 u 15:27
"Budite onakvi kakvi želite izgledati."
(Sokrat)
@Senad. Može se vidjeti ljude koji pričaju sami sa sobom u stvarnom životu, ali stvarno su rijetka pojava ljudi koji editiraju sami sebe na forumima. Baš mi je drago što imam priliku vidjeti još jednog...
NISAM ČITAO, NADAM SE DA I NEĆU
Hah, ja stvarno ne znam šta ljudi vide u toj nives
hem nije neka ljepotica i ima usne ko tierry henry
Nature shows that with the growth of intelligence comes increased capacity for pain, and it is only with the highest degree of intelligence that suffering reaches its supreme point.