| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Numerologija u Kultura i Zabava forumu; ne znam jeli netko već otvoria ovu temu, škuzajte ako je, nisam je našla... može li mi netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-08
Poruka: 6
![]() | Numerologija ne znam jeli netko već otvoria ovu temu, škuzajte ako je, nisam je našla... može li mi netko tko se bavi numerologijom i zna nešto više o tome preporučit neku knjigu? ne zanimaju me neke uvodne knjigice od 50tak strana, nego neka stvarno dobra i "ozbiljna" knjiga... danke ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 108
![]() | Re: Numerologija Piše u Bibliji za 666.. a i ima i drugih brojeva ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: Numerologija Ako te zanima, nađi prave numerologe kojima platiš i naprave ti presjek šta ti želiš, to je jako komplicirano za ovako nabadat a i uzelo bi puno vremena kad bi ti netko htio uistinu dobar sastaviti. Toliko ti ja znam o tome, a možeš pokušat po netu naći, i onda kad naučiš svima da to napraviš ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.