Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

opstaju li časopisi?

Raspravljate o temi opstaju li časopisi? u Književnost, Knjige i Časopisi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Bok ljudi, zanima me vaše mišljenje što se tiče tiskanih časopisa/novina..u zadnje vrijeme ima sve više onih koji misle da ...

Starter
    Datum registracije
    04-04-09
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

opstaju li časopisi?

Bok ljudi, zanima me vaše mišljenje što se tiče tiskanih časopisa/novina..u zadnje vrijeme ima sve više onih koji misle da će tiskana izdanja potpuno nestati.

Ja se iskreno ne slažem s time i mislim da će se broj časopisa definitivno smanjiti, ali da neće izumrijeti. Po meni ekran ne može zamijeniti gušt kad se zavališ u krevet, plažu ili negdje i listaš svoj omiljeni časopis/novine

Što vi mislite? Koja su vaša iskustva sa čitanjem online izdanja? (dokazano je da se 30% sporije čita s ekrana, itd...)

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: opstaju li časopisi?

nadji temu tabloidizacija, tamo smo raspravljali o tome.

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lenica
    Datum registracije
    09-05-11
    Poruka
    334
    Liked
    29 times

Nije, evo ja npr. imam dosta časopoisa na stranim jezicima.

Zadnji koji čitam je "Die Macht des Zufalls". i Adlershof.
    Ima ih..

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Makar vise citam po netu zbog detaljnijih i brzih informacija koje mi trebaju vise se volim zavalit pa procitat casopis
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,303
    Liked
    154 times

Citat Pravi autor: af40717 Pogledaj Poruke
    Bok ljudi, zanima me vaše mišljenje što se tiče tiskanih časopisa/novina..u zadnje vrijeme ima sve više onih koji misle da će tiskana izdanja potpuno nestati.

Ja se iskreno ne slažem s time i mislim da će se broj časopisa definitivno smanjiti, ali da neće izumrijeti. Po meni ekran ne može zamijeniti gušt kad se zavališ u krevet, plažu ili negdje i listaš svoj omiljeni časopis/novine

Što vi mislite? Koja su vaša iskustva sa čitanjem online izdanja? (dokazano je da se 30% sporije čita s ekrana, itd...)
    opstat će neka strućna izdanja časopisa, vezana uz određenu tematiku... to će uglavnom biti stvar nekakvog prestiža, samozatajnog zadovoljstva vaših sklonosti... pa do nekakvih hedonističkih užitaka da ga možete imati u svakom trenutku i na svakom mjestu a da vas baterija ne ograničava. drugi tip časopisa koji će ostati je uglavnom žuta tiskovina, koja se štampa na guzic papiru te je njena višenamjenska funkcija zajamčena ... u nedostatku istog može se poslužiti mjesto bundevinog lista
    Citat Pravi autor: vesna75 Pogledaj Poruke
    kakvi su ovo slabašni prstići fbs? šta je bre ovo?

Lajkaj nas na Facebooku