| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Paolo Coelho u Kultura i Zabava forumu; Šta mislite o knjigama ovog genija i nobelovca? Šta mislite o knjizi "Priručnik Ratnika Svjetlosti"? Šta mislite o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Paolo Coelho Šta mislite o knjigama ovog genija i nobelovca? Šta mislite o knjizi "Priručnik Ratnika Svjetlosti"? Šta mislite o knjizi "Jedanaest Minuta? Šta mislite o knjizi "Budi kao rijeka koja teče" Ja imam samo jedno mišljene...genijalno. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Paolo Coelho meni je dobra peta gora
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Paolo Coelho Jako davno sam to čitao, sjećam se nekog putopisa u kojem on putuje po Španjolskoj sjećam se da mi se sviđala njegova jednostavnost
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Paolo Coelho jedan od moji 3 naj pisaca ..obozavam sve njegove stvari , ali najdraza knjiga uopce mi je " Alkemicar" ![]() by the way - ako se ne varam P.C. nije Nobelovac ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Paolo Coelho Našao sam jedan citat, ne piše iz koje je knjige, ali me se očito jako dojmio. Rado bi ga posvetio Lofiu. Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 325
![]() ![]() ![]() | Re: Paolo Coelho "11 minuta" mu je po meni najjaca, a procitao sam sve od njega osim "Na obali rijeke ... i tako nekako"
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Paolo Coelho ...piedre sjela sam i plakala, ako se dobro sjećam pa što ja znam, lako štivo što god čitao od njega ali ok je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 325
![]() ![]() ![]() | Re: Paolo Coelho Citat:
ma da obicna belatristika, ali moze se povremeno uzeti u ruke! ![]()
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paolo Coelho meni je najbolja alkemicar, ali nije losa ni veronika je odlucila da umre ili tako nekako. inace sam procitao skoro sve njegove knjige!
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!