| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li u Kultura i Zabava forumu; Imate li vlastite pjesme ili romane koji su već izdani i na tržištu ili eventualno neke radove koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Pišete li Imate li vlastite pjesme ili romane koji su već izdani i na tržištu ili eventualno neke radove koji samo čekaju da se objave...
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Celebrity | Re: Pišete li pa recimo da se znam pjesnički izražavati,ali to sam više prakticirala u pubertetskim godinama! a za foru volim pisati posprdne pjesmice u rimi!
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li evo sad počeo na blogu planiram objavit nesta svaki tjedan trebale bi to biti kratke duhovite priče (pomalo crnaci) Kripstol (Kripl blog rewounded) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 41
![]() | Re: Pišete li da, da, da... Obožavam to. Bilo je nalidranu i po nekim časopisima hrvatskim (čak ejdnom slovenskom ), a sad imam namjeru počet negdje za ozbiljno objavljivat, čim se snađem u studentskom svijetu Ti?
__________________ Tko je dobar, kratko živi, malo se muči. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Pišete li Pišem pomalo za jedan list koje izlazi na riječkom području. Teme su raznolike i aktualne.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

), a sad imam namjeru počet negdje za ozbiljno objavljivat, čim se snađem u studentskom svijetu