| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li u Kultura i Zabava forumu; Ja isto pišem kad me pukne, htio sam i prije počet pisat, pa nikako krenut. Al onda sam jednog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-07 Godina: 28
Poruka: 7
![]() | Re: Pišete li Ja isto pišem kad me pukne, htio sam i prije počet pisat, pa nikako krenut. Al onda sam jednog dana otvorio blog, pa ajmo. Par postova već ima, pišem kako mi vrijeme i obaveze daju...i pišem uglavnom o ljubavi, možda jednog dana i bude od toga neki mali roman...wc literatura ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 5
![]() | Re: Pišete li Unazad tri godine "uhvatilo" me i napisala sam fantasy roman od nekih 900 stranica, s namjerom da ga podijelim na 3 dijela. U radnju sam uplela mnoge likove iz hrvatske i staroslavenske mitologije. Toliko mi se svidjelo, a i pisanje me sasvim obuzelo, tako da sam čak rukopis poslala na petnaestak adresa naših nakladničkih kuća. Nakon godinu dana moljakanja da netko barem pročita rukopis i da mi neko svoje mišljenje, jedva da sam dobila objašnjenje u stilu: rukopis je predugačak i previše vremena bi se utrošilo na čitanje, a budući da se uglavnom objavljuje strani razvikani fantasy /Potter, Gospodar prstenova, Eragon, Laura, Narnija/, za domaće pisce i našu mitologiju tu nema šanse. Shvatila sam da treba napisati nešto kraće, pa sam počela s kratkim pričama. Uglavnom fantasy, malo horor i tek malo SF-a. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 268
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li Pišem, u zadnje vrijeme uglavnom pjeseme. Ali ima i nešto priča... Još nisam niti pokušao nitša objvaljivati, ako blog ne računamo.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li počeo sam pred par mjeseci nešto pisat...i jednostavno sam stao...mislim da ću uskoro opet nastavit
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li ja pišem roman.......al nekak mi se neda pa se mučim već godinu i pol, a tek sam na stotoj stranici.........imam i blog na koji stavljam sve šta napišem, pa ak neko hoće vidjet nek me pita za adresu
__________________ NE PRIMAM MITO u malim količinama |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.