| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Servant Zanimljivi nazivi pjesama J. Murdock... Citat: Pravi autor: kresola Ah te žene... Ne možeš s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 268
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Ne možeš s njima, ne možeš bez njih...
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Evo jedne moje, frisko frisko upravo peceno ![]() Bijeli zidovi Sjedim u mraku Gledam bijele zidove Prazni su, pusti Sjedim u mraku Slušam zvukove, Ništa se ne čuje Sjedim u mraku Razmišljam Zamišljam tebe Sjedim u mraku, Plačem Suze klize niz obraze Sjedim u mraku I znam… Ja sam za tebe prazna Kao i zidovi oko mene Ja sam za tebe nijema, Ne čuješ me kao ni zvuke tišine Sjedim u mraku i znam Da ti ne razmišljaš o meni Znam da ti ne plačeš zbog mene Sjedim u mraku i zahvaljujem Bogu Što se ti smiješ i veseliš, Pa makar i kraj nje Za jednog malog, davnog al milog
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #103 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Bravo mala sviđa mi se....iskreno ![]() Evo jedna moja o kojoj sam ti pričal...baš sam je nedavno dovršio ...pa eto![]() Prevara Kada je puklo, saznati moram, prokleta misao mozak mi brusi, Dok gledam prsten, što sam ti dao, Na tvojoj sada varljivoj ruci. Ispod jezika ljudskog, zmijin se krije, sudbina kuje planove tak'e Kakva ironija, kada se sjetim, Da htio sam ženu iz bajke. Laži su sve što kazati znadeš, praviš se, sve je u redu, U oči me gledaj, ne okreći lice, Do kad ćemo biti na ledu. Ne prljaj mi sag suzama lažnim, ta odkud tekućina lije, Kad srce ti tako, kameno suho, Odkud mu snaga da bije. Trun ljubavi još, u meni postoji, al prezir je moćniji, jači Radi što hoćeš, moli me, kumi, Ridaj dušo i plači. Što je sada, grlit ga nećeš? A mogla si meni 'za leđa. Umukni kažem!! Tišinu tražim. Svaka tvoja me vrijeđa. I gnjev samo izraziti mogu, mrtav sam čovjek iznutra, Pokupi stvari, pakiraj kovčeg, Ne želim te vidjeti sutra. Tamo su vrata, ne gledaj me nijemo, zatvori ih draga za sobom, Ne želim osjetit prevare smrada, Što mog'o bi ući za tobom. Oprostiti možda nekada smognem, zaboravit nikada neću Tako si lako olizala prst, Ugasila ljubavnu svijeću. I ako te ikad na ulici sretnem, preći ću na drugu stranu, Proći kao da i ne postojiš, Neću okrenut ni glavu. By Adolon
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #104 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? đizs Adolon koja pjesma....ODLICNO....ostala sam bez rijeci ...knedla mi u grlu
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #105 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]() Eto još radim neke preinake na njoj , al to je onaj okvir...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? ma svaka cast....ne bih ti lagala da mi se ne svidja.... sto se pjesama tice....tu ako nemam srca reci da nevalja radije sutim...al tvoja pjesma je super....stovise odlicna ![]() ova moja za razliku od tvoje je nastala sada u 5 minuta...zato nije nesto ekstra...al eto...to sam ju napisala jer nesto mi doslo...a nisam imala inspiracije posebne, vec samo zelju za pisanjem....bit ce bolja iduca obecavam ![]()
| | |
| | #108 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]() ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #109 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
prosto seljacki sto bi ja rekla ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:10.

Možda se ja ohrabrim jednom pa postam neku svoju pjesmicu (iako čisto sumnjam)