| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Ispod jezika ljudskog, zmijin se krije Ne prljaj mi sag suzama lažnim, ta odkud tekućina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]() Cijela je pjesma prožeta emocijama, vrijedna je postanja ofdje, bravo jako mi se sfiđa ![]() (premda po meni nešto malo bilo spetljano oko onog koferi... Kitica iznad i ispod, al neću preveć kenjat Ne zamarajmo se detaljima ) | |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Moja malenkost, Adolon svaka vam čast. Pjesme su odlične!!! Dao bih i REP da mogu ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
oh koja bi mi to cast bila ....Tek sad vidjeh...Hvala i tebi na pohvali...Hvala i Mudrocku i ostalima...![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]() Di ti vidiš nered kod mene je savršeni red ![]() | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Tűnde M. Od Urala sve do Pirineja Od Londona pa do turske granice Osmijeha takvog našao nisam K'o u one slatke Mađarice Na Balatonu provela je ljeto Do Jadrana stigla tek poslije sezone I zasjenila sve nakvarcane lutke Sve napumpane usne, sve silikone Umorna od izlizanih fraza Kaže da se došla opustiti malo A ja mangup, svim mastima mazan Tu sam njenu slabost iskoristit znao Bilo bi bezobrazno, čak i kad bi htio Usporediti nju sa drugim ženama Jer takvu ljepotu nema niti jedna Ni tako vatrenu krv u venama Nije me zvala, zna došao ne bih Za nas nikad nije postojalo sutra Sad nekom drugom sretniku stranom Večeri muti, uljepšava jutra Pa mislim, Bože da li je svjestan Koliko je dobra, umiljata, mazna Lijepa Tűnde sa obala Tisze U dalekom gradu Nyiregyhaza
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Pišete li pjesme? nisam još pročitao sve pjesme koje su tu otkad sam zadnji put 'zavirio' u ovu temu, ali mogu reći jedno: malenkosti, adolone i jeff, SVAKA ČAST. evo još jednom i moj mali doprinos: Tužne oči Topla suza ti niz blijedo lice teče, Sjediš sama, zamišljena, Plačeš svaku večer. Priš'o bih ti, ali ne smijem, Ne znam što ćeš reći, Da te tješim, mogla bi te Duša više peći. I mjesečina ti u oku sjaji, Volio bih znati što ti srce taji. Zašto oči tužne, sjajne Kriješ u samoći, Koga kriju tvoje tajne, Tko ti treba doći? A znam da kriva je muzika, I ljeto, i noć, romantika, I zvuci gitare duboko u noć, Jer ti ga još čekaš, hoće li doć'? Zašto oči tužne, sjajne Kriješ u samoći, Kog čekaju tako tajne, Tko ti treba doći? (c) Prospero, 2003.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 12-10-07 u 18:45. |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
...Prosperče...pjesnik si nema se kaj![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

Ne zamarajmo se detaljima 

oh koja bi mi to cast bila 

...Prosperče...pjesnik si nema se kaj
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!