| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Hvala Tigre...takvi komentari me i dalje potiču na pisanje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? KAO JEDAN PJESNIK DRUGOME ...ono naše što nam je poklonjeno uz tvoju pomoć sam izgubio.. M. Begić Budan noću, po tko zna koji put Ponovo upaljeno svjetlo u tri ujutro Znoj težak, nervozan Cigareta, prva, treća, sedma Proklinjem sebe Ponovo čitam Begića Zašto piše o meni? Kada je zavukao ruku u moju glavu Izvukao me, pa stavio na papir ogoljenog? Čuješ li Mešo? Pitam te, gade Ni tebe nisam nikada trebao čitati A možda smo isti Ljubili smo iste djevojke I nikada nismo imali hrabrosti Reći im da nas nisu vrijedne Ni trena, ni riječi Nisu vrijedne I nismo imali hrabrosti Pisali smo im duge pjesme One su bile sretne Netko im je pisao Imale su naše pjesme da ih pokazuju drugima Da se hvale koliko su vrijedne Imaju svoje stihove Stihovi su dovoljni Pjesnici su previše Ove riječi sam nekad davno napisao u proznoj formi u jednom podugačkom tekstu. Onda sam shvatio da savršeno funkcioniraju kao pjesma. A možete misliti kako sam ugodno bio iznenađen kad sam vidio da te riječi Jeff Murdock ima u svom sigu. Poezija ne poznaje granice...
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? OVE NOĆI PREPUSTIO SAM SE JAZZU Jesi li spavala noćas? Ili su te, kao i mene budile ulice Odzvanjanje brzih koraka noćnih ljubavnika Pijanci što pjevaju na povratku iz kafića Kamioni gradske čistoće? Jesi li ustala kao i ja Zapalila cigaretu, upalila radio, Slušala jazz? Louis Armstrong ima glas za ovo doba noći. I trubu. A možda si samo slatko sanjala Okrenuta na lijevi bok Ni ne primjećujući da me nema iza tebe Možda ti moja ruka Prebačena preko tvoga ramena Više ne nedostaje Jesi li sa smiješkom na usnama Sanjala kako ti netko drugi Govori koliko te voli Dok sam ja te iste riječi Ponavljao cijelu noć Tvojim sjenama na krevetu?
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
| | #136 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? predobro DayWalker imaš rep ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #139 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? e da....samo kad mognem dala sam ti vec jedan nedavno...hihihi...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:56.

imaš rep 

dala sam ti vec jedan nedavno...hihihi...