| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA napisala sam nekoliko pjesama mome kikiju Mogla si staviti i ti koju.....kad već uživamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? ![]() Dajwalker...prekrasne su ti pjesme...smatram da je puno teže napisati smislenu pjesmu slobodnim stihom negoli rimovanu... Meni su uvijek išle ove s rimom...uvijek možeš poštovati neka pravila i norme...dok kod slobodnog stiha si nesputan i moraš jednostavno reći što ti je na duši.....još jednom svaka čast svima...naravno i meni ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? ajde, evo i moj doprinos. To sam napisala još u srednjoj školi pa me baš briga za kritike ![]() Ovu jedino imam na kompjuteru pa evo: Zauvijek su nestala lica koja volim, Blijede uspomene ne vrijede kako kazu. Uvijek sam s njiima zeljela dotaci sunce, Ali da ono postoji cini se da lazu. Vrijeme jos lebdi negdje iznad vjetra I trudi se grcevito ostati tu Kako bih mogla kroz prizmu cuti Zvuk i rijeci sto primicu snu. Ali sad zove me zivot da napravim korak, Ispustim sjetu iz zgrcenih saka, Otvorim oci i prihvatim stvarnost Da ne postoji svijet ispod mojeg kapka. |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]() šala, dobro je, valjda ja stvarno nisam mjerodavan u životu pjesme nisam napisao a pročitao ih za na prste jedne ruke ne volim poeziju, ne volim je ni pisati ni čitati, ne razumijem taj oblik umjetnosti, ko voli, samo naprijed ![]() | |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 150
![]() | Re: Pišete li pjesme? Mojoj prvoj, jedinoj i vjecnoj ljubavi Bila sam kao pupoljak u proljece, kao cvijet u rano ljeto, kao ruza rascvjetana u jeseni tmurnoj sa suzom u oku, sa bolom u srcu, zima stanuje u mojoj dusi, a ljubav moja vjecna okovana ledom, zasto, o zasto ljudi zaborave ljubav, tako divnu, tako strasnu, o dragi, zasto, zasto, a tako te jos uvijek volim zauvijek. - posveceno jednoj izgubljenoj ljubavi
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #147 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Crno pored bijelog Ovaj mrak sto me okružuje Svijetlost stvara u meni Ova tama sto nadvila se Sunce u meni probudila je Ove zvijezde pune sjaja Tako tamne su Ovaj mjesec pun topline Tako hladan, malen je Ovo srce tužno jeca Usne smiješe se Ova duša plače Oči vesele se Duša laže mene samu Tebi istinu govori Riječi tebi drage Mene ubijaju Ova noć je puna sreće A tuga u meni Ova soba puna ljudi Ja sama u sebi Anđeoskog osmijeha Vražjeg pogleda Ti si moja sreća i veselje Moja bol i davne uspomene Ti si tu kraj mene A ja plačem za tobom Ja sam tvoja srcem cijelim A ti svojim pripao njoj Napisano sada u 5 minuta...s posebnom posvetom ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #149 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? hvala...ma nije bitan rep ...tvoje rijeci su dovoljne..![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? Hvala svima na pohvalama, drago mi je da vam se svidjaju moje pjesme. Moram priznati da ovdje ima dosta ljudi koji vješto barataju riječima. Drago mi je da sam tu. Da nastavimo? ![]() I što sad? Poslije četvrte boce piva Po jedne za svaki sat Nakon ponoći Znojan od vreline Noći u srpnju Tišina Kočenje automobila Pijani klinci Pjevaju odu izgubljenoj mladosti A još ne znaju što to znači Bitno je da se pjeva Pogled kroz prozor Na grad Treperava svjetla I pokoji ljubavnik Na povratku u hladnu sobu Nakon topline bedara Pa opet tišina i praznina Samo jedan grad I jedan tip Što želi biti pjesnik Naslonjen na prozor Otvara peto pivo I čeka riječi Koje ne dolaze
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.