| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? ...pisma buri.. kad umrem podno tebe, nemoj stati samo puši, digni val i još jedan veći, nedaj žalu da se suši.. napisano na stini u blizini mimica.. |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? Večeri uz tvoje ime Volim kafiće Najviše u ono doba dana kad svjelost utihne A sumrak postane glasan Kada gad pjeva o tvome imenu Za koje bih se kladio da sam ga zaboravio Jer vjeruj Po danu mislim da nije pamćenja vrijedno Tada volim kafiće Dugotrajne razgovore s konobarom Njega se ne tiče moja priča On je tu da dobrohotno klima glavom Kao da me razumije Istim uvježbanim pokretima briše Stotu čašu večeras I nikada ne zaboravlja dodati piće za sebe Na dugačkom računu što mi piše Volim kafiće uvečer U kafiću je lako biti nitko, izgubiti se U dimu cigareta i alkoholnom deliriju Među pričama supatnika za šankom Istih onakvih priča kakve su mi dobro poznate I tada tvoja i moja priča dobiva Nova imena Jedna Ana, jedna Marija, Ivana, Maja Zoveš se po njima One tvoje ime nose A ja mislim da ima onih kojima je teže Pa se vratim u svoj sobičak I po ne znam koji put pokušavam naći Po prašnjavim uglovima One komadiće sebe koje si bezobrazno odnijela Ne pitajući me da li će mi Ikada više trebati
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? DayWalker, majstore, svaka čast još jednom!!! A i ostalima ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? Ljigava idila Želim Pokrenuti svoje nespretne ruke Da ti napravim Veliku policu za knjige Od punog, tamnog drveta Po cijeloj sobi Od poda do stropa Da sjedneš u fotelju A ja ti donesem čaj U neko zimsko predvečerje Nakon šetnje po snijegu Pa sjednem pored tebe i prođem ti Prstima kroz kosu Znam da ovo zvuči Ljigavo idilično Kao iz ljubavnih romana sa kioska Ali baš me briga za to Samo mi obećaj Da ćeš podići pogled Sa neke Murakamijeve knjige Pogledati me i nasmiješiti se blago Onim osmjehom Kojem ne mogu odoljeti Obećaj samo da ćeš me poljubiti Kao prije par dana Da mogu mirno sjesti pored tebe Čitati Bukowskog I misliti kako je čak i Stari Pijanac Opaki Jebač, Pravi Muškarac Imao svoju ljubav Kojoj je nosio čaj, ponekad Prolazio joj prstima kroz kosu I pisao joj pjesme Ovako kao ja tebi
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Snježana F. Dobra vam večer gospođo F. Dobro došli natrag u naš tajni svijet Sad vam fale one nježne riječi Sa usana što cvile od dodira svile A rekli ste nije ljubav, to zabava je tek Sjetite li se gospođo F. Kako ste se smijali svim pjesmama mojim I rekli ste budalice to vrijeme je prošlo Da sam naivni romantik i izgubljen sanjar I pričali ste kako se odrasti bojim A sad vas gledam gospođo F. Prostranu na vašu postelju od inja Iako sve više cvjetove mladosti Prekriva tamni korov očaja Još neka vražja iskra u vama tinja Je li vam lijepo gospođo F. Dok ružom prelazim po vašem tijelu Znam sve bi dali da ova ruža Ponekad procvate u ruci vašeg muža Uzdasi mi govore istinu cijelu Laka vam noć gospođo F. Mjesečevim putem valja kući poći Mjesec je prijatelj što potporu pruža A sunce u zoru vratit će vam muža Nema razumijevanja za ljubavnike noći
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:11.