| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #162 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Pišete li pjesme? ..... Budi nježna sjena što tiho plovi nebom beskraja, budi bjelina oblaka i veži me svojom mirnoćom, pokaži mi put, daj da utonem u san, a onda me povedi sa sobom u središte ove čarolije, zanesi me i probudi u prostranstvima moje duše, plavetnilu neba, zelenilu šume, da osjetim okus života, miris postojanja. I da znam... ja sam zauvijek samo tvoj. Prospero, 2004.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #164 (permalink) |
| Celebrity | Re: Pišete li pjesme? par stihova za moju ljubav: daidza ljubavi moja ne znaš koliko za tobom pati duša moja! zašto me on ne doživljava kad ga moje srce obožava??!!!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Odlično ![]() Blues za Višnju P. Neki đavo me ponovo tjera van Uzimam kaput i napuštam stan Kišna jesenja večer preslikava mi dušu Uklapaju se čak i hladni vjetri što pušu Bljesak mokrih tračnica pod neonom Na pustoj cesti kao da ustima na usta Pokušava oživjeti usnuli grad Moj davno usnuli grad Tek poneki kesten što ga vjetar sruši sa grane Pa padne na cestu ili negdje sa strane I šum lišća pod mojim cipelama Šapuću da nisam sam Još samo par koraka do ulaza u zadimljeni bar „Usamljena srca“ natpis iznad vrata Iza njih veterani ljubavnoga rata Pjesnici, kockari, švaleri, boemi Vjerni samo piću i tek ponekoj poemi Sjedam u svoj separe, čekam prijatelje konobare Kad dama božanstvenog glasa U društvu saksofona, gitare i basa Pjesmom se probije do mene i tvoje ime mi spomene Mazohistički volim taj mjuz, a cijelo tijelo oduzima mi blues Pokušavam pobjeći sklapajući oči Ali nema pomoći... Na kapcima je nacrtano tvoje lice Pa psovkama i kletvom pozdravljam svirce Izlazim na kišu da razbistrim glavu Ali, sad i lišće podsjeća na tvoju kosu plavu Ne, nema pomoći Dok te ne zaboravim, još puno će proći ponoći Jer na cijelom svijetu takve nema dve Da, još dugo će svirati Blues za Višnju P.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? Obuci moju košulju Ostani u krevetu, odmah se vraćam. Kava se kuha, slađa, sa hladnim mlijekom. Na pladnju kruh i putar, domaći pekmez od šljiva. Jutro kakvo si rekla da želiš. Iz kuhinje, kroz dvoja vrata gledam te probuđenu. Rastežeš se na krevetu, smješkaš se pospano. Slatka, plavokosa, prekrasna. Čime sam te zaslužio? Trebao bih na tuširanje, ali ne želim izbrisati miris marelica sa svoga tijela. Želim da ostane cijeli dan. Da me prati. Noćas si mi ga darovala. Uz prvu cigaretu i gutljaj kave, topli pogled preko ruba naočala. Smiješak i poljubac, nespretan, jutarnji. Obuci moju košulju kad ustaneš. Jutro je hladno.
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
| | #169 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? DayWalker Ja čekam i čekam da ti dam koji rep, ali nikako da skupim... ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? Naslov nepotreban Evo ih Na tramvajskim stanicama Šeću ulicama Motaju se po dućanima Voze automobile Nude mi svoje grudi Noge i stražnjice Na uvid Gledaju me predivnim očima Pomalo sramežljivo O Bože, ja sam njihov Potpuno, predano I nije bitno Što još uvijek ne znaju Koliko im zapravo nedostaje Sve ono što bi mogle imati Samo kada bi me upitale...
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:42.

odlične.....jbg...već sam potrošio sve pohvale
...morat ću i ja početi nešto pisati...valjda mi se neće niko smijati...