| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; pisma mornara... svaki se čovik za nešta veže i tome uvik da jubav svu a mornar more jubi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Pišete li pjesme? Jeff - predivna pjesma Carllito - kratko, sažeto i jako lijepo obojici rep + a kad je Carllito već počeo u tom stilu, evo i jedna moja slične tematike: Pogača Tvrda je pogača pod zubima gladnih usta seljaka, tvrda kao suha zemlja što pšenicu mu dade, tvrda kao kamen u mlinu što od pšenice brašno učini. Tvrda je pogača, tvrda kao ruke seljaka što svakakvih poslova učiniše i cijelog dana jela ne vidješe. Tvrda je pogača... Tvrda kao zemlja, i kao kamen, kao ruke i kao sudbina što seljaku kravu uze i ne dade mu mlijeka da pogaču razmekša... (c) Prospero, 6.7.2003.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #183 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Hvala, čestitke i tebi, obo je baš po mom ukusu! Pao bi i koji rep+ da mogu.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #186 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 111
![]() | Re: Pišete li pjesme? ja pišem haiku:-Ja u selo,mirišu kolači. Iza ugla pogodi me sarma. Ima još:-Pošla krava u jaslice da spava,pokrila se šivaćom mašinom. Šta mislite,jel imam dara?
__________________ Zinedine Zidane,heroj a ne huligan. |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Starter | 50 - Cent kako mi svi živciraju, da idem na 50 centa mi nedaju, zato što imam sve jedinice, i za to mi znaju, i dobro možda zato kaj sam curama gldeo ispod minice, ah je*eš to kaj ču sad, o fuck glupi jad, nemrem na koncert od fiftya, dok mi 10 petica u imeniku ne zasija... a ku*ac ima još 2 dana, imam osijećaj da ču fiftya gledat prek ekrana, neznam kaj sad dobio sam još 1 sulju, i jučer isto 1 kulju, ![]() kaj je*ote pitala me kaj je struja... mamu joj još 1 kuja (jako mi je žao zbog ovog), ![]() kaj da sad napravim, ![]() dal da tu jedinicu ispravim, ili da ih doma molim i davim, ![]() da mi daju da idem van, ali to je samo san, ah fuck fuck neznam kaj da napravim, dođe mi da ovu tipkovnicu smlavim, imam u školi jedan, ali jebi ga taj koncert je boli vrijedan, a u kujac zajeb a peace.... i ništa ali neču se predat ne još nije to vrijeme došlo, ali i to bu prošlo (mojim doma )(like toy soldiers-Eminem) do ponovnog susreta! |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Lijepa Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila Stare slave djedovino Da bi vazda sretna bila Mila, kano si nam slavna Mila si nam ti jedina Mila, kuda si nam ravna Mila, kuda si planina Teci Dravo, Savo teci Nit ti Dunav silu gubi Sinje more svijetu reci Da svoj narod Hrvat ljubi Dok mu njive sunce grije Dok mu hrašće bura vije Dok mu mrtve grob sakrije Dok mu živo srce bije i još jedna Pogledaj gore S neba padaju dvije sjekire jedna na mene druga na tebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.

(mojim doma
)
do ponovnog susreta!