| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; jeff di su tvoje pjesme,nije valjda da si ih prista pisati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Nisam, nisam. Tu sam Skriven ispred svoga monitora Na sljedećoj stranici ove knjige Na drugoj strani stare sjetne ploče Promatram te sa tvoga display-a Ovdje sam se skrio od samoće Ja sam Kofein na tvome jastuku Prašina na ključu tvoga srca Ali nestalan kao kapljica kiše Ja sam nešto poput tišine Kad izgovoriš mi ime nema me više Zato Nemoj tragati za nečim čega nema Na velikom raskrižju teško se snaći Put do mene je lakši i kraći Ja sam naočale na tvome licu Kad prestaneš tražiti, tada ćeš me naći
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? Nemoj zaspati noćas Molim te Nemoj zaspati noćas Dočekajmo jutro zajedno Uz pjesme u d-molu I neobjavljenu zbirku pjesama Molim te Nemoj zaspati noćas Pričaj mi o četiri sloja odjeće O prljavom automobilu Opiši mi opet novu policu za knjige Molim te Nemoj zaspati noćas Ako zaspiš novo jutro će doći Realno i grubo Pa ćemo opet biti daleki
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
| | #195 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Ponekad uzmem gitaru i pjesmu napišem Nekada ti na zamagljenom staklu U jednome dahu portret narišem Ponekad prođe dugo da te ne vidim Nekada je tako lako odlutati I onda danima na tebe ne mislim Tada se brzo nađem u visinama Gdje nema mjesta nikakvim brigama Galeb i ja nad zelenim dolinama… Pa najednom zastanem jer se sjetim Vratim se gitari, pjesmi, tebi I sve brže padam što više da letim
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #198 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? pjesma ratnika.. kaži gdje su ratnici i izgašeni snovi.. kaži gdje počivaju ti hrvatski heroji..jeli čuvaju stražu podno noćnih zvijezda dali ih je omamila pjesma iz slavujeva gnjezda.. kaži jeli ih pokriva cvijeće ili divlja trava.. kaži mi sve...koliko ih zbog nas vječno spava... |
| | |
| | #200 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Hvala ekipa ![]() Sa moga se prozora ne vidi Sljeme Snježna oaza nad vrevom grada Koji svojim svjetlima neona Daruje život svim dušama Bolje od onog probušenog balona Na kakvom studentskom tulumu Ne; moj se pogled prostire ravnicom tuge Noći su ovdje tako prokleto hladne Prokleto hladne i suviše duge Jer, s moje ponistre ne vidi se more Obala, otoci, ni u zaleđu gore Nema tu strankinja u pareu Koje, kao u modnom defileu Paradiraju poput božica Dok se i zemlja otvara Pod lakim korakom njihovih nožica A moj pogled? I dalje luta onom istom ravnicom Dok ne zapne na nekoj ogradi Okruženoj bodljikavom žicom… Ali svu bih tu muku ja prešao u skoku Samo da odraz tvoj zablista u mome oku
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

I pametni grijese