| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Predugo me gledaš tim pogledom maznim Ja se opirem pa sjedim, kao po kazni Razmišljajući što mi je činiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Predugo me gledaš tim pogledom maznim Ja se opirem pa sjedim, kao po kazni Razmišljajući što mi je činiti sada Da barem nisi tako mlada Lažem kad kažem da ne godi Tvoja ruka na mojim bedrima I ona raskoš u tvojim njedrima Puno mi toga na pamet pada Samo da nisi tako mlada Jer ti si mladi, neubrani cvijet Ja sam proš'o sve, mene sit je svijet Tebi treba ljubav, ljubav kao lijek Jasno, pa ***naest ti je godina tek A u me ne traje dugo sve što mi se svidi Zato pametna budi, dok je vrijeme idi Jer taj tvoj pogled… Taj pogled sve me bliže pušta I kočnica ručna lagano se spušta Dok ključaju pohota, želja i nada Slaži da nisi baš tako mlada
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #222 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 57
![]() | Re: Pišete li pjesme? PLAVCI policija ove zemlje, nikada ne dolazi na vrijeme, svaki drot kaznu zna naplatit, ali pljačkaša kladionice nikako uhvatit, kvocijent inteligencije im je nuli ravan, svaki želi bit slavan, svi bez škole, samo se u postajama tove, u samom vrhu mito i korupcija, e to je naša policija, svi misle da su neke baje, ali kad ih prebiju nitko se ne kaje, kaku ću biti siguran, kad znam od koga sam čuvan, ili su mali,il sirovine, il brkonje,il bez mirovine, padaju banke,padaju kladionice, a oni redoviti posjetitelji kladionice, dat će ti kaznu ako ne nosiš "P" slovo, ali kad mu dođe ubojica,usere se kao sroljo, znaju klince kada na ulici sjede protjerat, ali sebe nikako dotjerat, znam i da imaju bijedne plaće, i zbog toga pred svakim skidaju gaće, nemaju para,pa su i oni često kriminalci, nadam se da im se spremaju najgore lisice i lanci, ali tako je sve u ovoj zemlji jebenoj, ipak znam kakvi smo mi balkanci soj!!! |
| | |
| | #227 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? i ja se pitam ![]() Jeff odlicno, predivno ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 01:35. |
| | |
| | #228 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Hvala! Da smo u nekom drugom vremenu Ti bi bila dama u crvenoj haljini Sa cvijetom na šeširu i muštiklom Od jantara i filigrana na rubu usana U nekom zadimljenom baru Čekala bi me tako neznani broj noći Čekala šutke i prkosila pogledima Čekala, i znala da ću doći... Da smo u nekom drugom vremenu Ja bih ti došao u sjajnom odijelu Ponio za tebe ružu u reveru Poljubio ruku, primio te strasno Tamo pred svima ti razmazao ruž Pa neka misle jesam li ti ljubavnik il' muž Da smo u nekom drugom vremenu Uvijek bih ustajao kad odlaziš od stola Držao ti vrata dok ulaziš u kola Napisao ti dugo ljubavno pismo Čak i onih dana kad razdvojeni nismo Ove pjesme čitao ti kraj plamena kamina Dok uživamo u kapljicama grožđa i tanina I zagrljeni legli bismo, tjeme uz tjeme Samo da smo rođeni u neko drugo vrijeme
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #229 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Ljubi me noćas strasno Ljubi me za sve nikada ljubljene Ljubi me tiho, ljubi me glasno Ljubi me za sve partije gubljene Ljubi me kao djevica Što prvi će puta ljubav dati Ljubi me kao kurva Mušteriju koja dobro plati Ljubi me u inat svima Ćudorednim cinicima Što se zgražaju i laju Jer si u mom zagrljaju Ljubi me kada me voliš Ljubi me kada me želiš Ljubi i kada me mrziš Jer znaš da me s drugom dijeliš Ljubi me lagano, nježno Poput srne što se boji Ljubi me luđački, divlje Ljubi jer sutra ne postoji Ljubi me kada ti usne Više ljubiti ne mogu Ljubi kada to već dosadi Vragu, narodu i Bogu Ljubi me i kada čuješ Zadnji ton na ratnoj trubi Nek' drugi bježe, neka se spase A ti me do smrti ljubi
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.