| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; ju gar it dud... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? ajde ljudi živnite malo, ako vam je stalo, nemojte me živcirat, da nebi trupla puno popadalo, nemojte me nervirat, da mi se nebi dalo nekom odrezat salo, zato možete birat, ili češ si doma kosu prat, pa češ najebat, ili češ ovdje stat, i rimu nam neku dat, da nebi bio rat, neku fintu bi i ti mogao pobrat, zato nemoj srat, i dodi s nama repat... lool jebeno....
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #244 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? you got it dude... jel sad jasnije ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #247 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? ocem, pisala sam vec prije, sad ponestalo inspirejšn
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #249 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? hvala sto sam ti u pjesmi, al ovo sa sucker i ne znas jesam li musko il zensko je haha odlicno ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.