| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; kae ovo di su svi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #252 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Brodolom života Uopće mi nije do snova ni sna, Jer pretačem misli u rupu bez dna, Pogled pun suza udara kroz prozor, Priziva sunce da pomoli na obzor. Čas zaplačem, jecaj, ispustim krik, Zaigrane sjene prave tvoj lik, Ne, nisi tu draga, osjećam bijes, Sad tuga i srdžba plešu svoj ples. Muško, al plačem, ne osjećam sram, Cijelim bićem sam sada 21 gram, Ta, netko gore ima za ljubavne jade, A ti nađi drugog da piše ti balade! Savjest mi neda da ostvarim plan, Neodlučno važem naum kroz momente, Dok odzvanja kleta misao što boli: Čak i unutarnji glas ima bolje argumente!!! Svoje bolje polovice ja nemam, Misli svaka žena, pravo joj i budi, Samoća me noću ljulja u san, Hladnoća me sumornim jutrima budi. Nakon tebe novu, nit želim nit tražim, Možda je tužno, možda i jadno, Al ne kaže se zalud da jednom opečen, Otada uvijek puše na hladno. Odabrala si drugog da uploviš u luku, Odglumio sam sreću, rekao divota, Ne želim ti ništa, doli mirne vode, Dok ja jedrim dalje u brodolom života. by Adolon |
| | |
| | #253 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? PROLJEČE Kadkad pomislim da si vatra, vručina mi topi kožu. Kadkad pomislim da si rijeka, rijeka s koritom od meda. Nekad pomislim da si vjetar, dodir mi stvara trnce. Jučer sam mislila da si nebo, nebo je blizu i kad ga nevidim. Ipak sada mislim da si prolječe, da sigurna sam da si prolječe. ... ova mi je jedna od dražih, bez razmišljanja mi se stvorila na papiru
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #254 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Melodija si moje patnje, prijateljica mojih noći, ispunjavaš mi sobu, dok ležim u samoći. Dok se divim tvojoj snazi, ti se hraniš mojim strahom, dok me boli tvoja prisutnost, suprostavljam ti se glasnim dahom. Kad ne mogu više vlastitim glasom, prekidam tvoj zvuk al' ti ideš još tiše u meni ostavljaš svoj muk. ... evo još jedna, govori o "tišini"
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #255 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? Jedne zimske večeri U ponoć Prevrnut ću po požutjelim Slikama Jedno ljeto na moru Ona i ja Automobil kupljen na Kredit Nova kuća i namještaj Djeca... U hrpama sjećanja Na dnu Pronaći ću skrivenu Tvoju sliku I uzdahnuti teško Kao sada
__________________ Life is too short to be normal. |
| | |
| | #256 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Jutro u hotelu Bratislava Posljednji snijeg u aprilu Jutro u hotelu Bratislava Tvoja glava na mome krilu Jutro u hotelu Bratislava Tek par minuta poslije svitanja Jutro u hotelu Bratislava Poljupcem izbjegavam teška pitanja Jutro u hotelu Bratislava Duga šutnja rastankom nošena Jutro u hotelu Bratislava Što bi rekla da si bila prošena Jutro u hotelu Bratislava Baš svaku ugasilo je nadu Jutro u hotelu Bratislava I spalo sve je na ovu baladu Jutro u hotelu Bratislava Sve je bljeđe svakim novim danom Ali noć, u hotelu Bratislava Do posljednjeg daha živjeti će sa mnom
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #260 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? a, ne stavio sam točkicu da mi ostane tema pretplačena. Znaš dopala mi se a u moru tema da ne tražim ovako označim pa posle čitam i kada neko nešto napiše dojavi mi a trenutno nisam bio nadahnut. sada sve znaš
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.