| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Tri suze za dječaka (mojoj majci) Izblijedjele slike u starom albumu Na njima lik nasmijane žene Jedne žene iz djetinjstva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Tri suze za dječaka (mojoj majci) Izblijedjele slike u starom albumu Na njima lik nasmijane žene Jedne žene iz djetinjstva mog Drage žene što liči na mene Sjećam te se jedino iz priča I tek par mutnih, zamrznutih scena Davno zaboravljenog filma A scena i slika zaboli me svaka Na moj obraz tad prva je pala Tvoja suza, suza za dječaka Kraj one ceste, u ponoru mračnom U hladnom blatu tragovi od krvi Tvoj dah s neba dao mi je snagu Da izađem iz željeza što se lako mrvi I često kasnije u okovima svijesti U silnim tamnicama bez vode i zraka Kao rosa, usne mi je takla Cijelo vrijeme uz mene je bila Tvoja suza, suza za dječaka Nek' me prati bar još neko vrijeme Nek' obasja sve putove moje Dok na svijet ne dođe djevojčica Što ponosno će nositi lijepo ime tvoje Toga dana nek' posljednji put Na mom licu ostavi svoj trag A onda blago dodirne i nju Jedna mala, kao perce laka Tvoja suza, suza za dječaka P.S. Hvala svima!
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #262 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? ovi slavonci su umetnici od rođenja, slikari, muzičari i pesnici. Uvek sam govorio: koga petao zorom budi taj je slobodnjak duhom i telom. bravo đef murdok ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #263 (permalink) |
| Banned | Re: Pišete li pjesme? evo jedna moja...koju sam napisala prije više 4 godine... ![]() već danima tugu u očima krijem noćima te sanjam i suze lijem. zašto je moralo biti tako, kad voljeli smo se jako?! zašto je moralo sve ono proći i do rastanka doći?! mada nisam s tobom, i srce me zbog tog boli, znaj još uvijek; moje te srce voli. (to sam napisala kad sam prekinila s jednim dečkom,i kad sam bila emotivno razorena) |
| | |
| | #265 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Pišete li pjesme? Citat:
..malo se šalim....nego na vrhu stranice ubuduće klikni "Opcije teme" pa onda "Pretplati se na ovu temu" pa ne moraš temu obilježavati da bi ostala.... OnT: I dalje pohvale za pjesme.....Jeff...nenadmašiv si.....
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #266 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | |
| | |
| | #267 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? samo ti Spavaju li to oči njene, ili čekaju mene. Znam, ne spava, mene zamišlja. Moje i srce njeno, kožom odvojeno. Kucaju zajedno, i dodiruju se ritmično. Nevoli ona nikoga, sem mene jedinoga. U svim ženama sveta, tražio sam uvek tebe. Šaban za
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Hvala svima! I za Sabana i Neukrotivu.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

bravo đef murdok 

..malo se šalim....nego na vrhu stranice ubuduće klikni "Opcije teme" pa onda "Pretplati se na ovu temu" pa ne moraš temu obilježavati da bi ostala....