| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; hvala tigar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #272 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? Srednja škola je zakon..... ![]() ![]() Was it worth it.... all for the last wish in front of a firing squad and they're not shooting blanks, you know... so aim for a heart....just do what's right save me from disgrace let me out of this place... with mirrors wrapped around our souls friends who fake in search for gold sunday mornings all alone brave ones on their journey home... evo malo nepovezanog srednjoškolskog poluhaikua.... ![]() EDIT: Ima sam jednu stvarno odličnu, al se sad ne mogu sitit....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #273 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? Hej gospođice Rakijo, kakva ste dama Vi kada u Vašem društvu glavu gube svi. Hej gospođice Rakijo zadajete bol srcu mom, kada se kasno vraćam domu svom. Hej gospođico Rakijo prekidamo svaku vezu hej gospođice Rakijo odlazim gospođici Kabezi. (Kabeza =bezalkoholno piće u poslastičarnicama bolje od kokakole, sprajta i dr.)
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #275 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? koji si ti bbb, imaju dve skupine jedni su kod traume a imaju još jedni oni su tamo malo dalje iza ugla ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #276 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? The grass has not grown Where my high heel has stepped in Tic-tac half past three You will pinch me so it won’t be seen I know very well those like you The devils are your best men Ring, ring, you’ll ask for my number knock, knock, knock to someone else Llittle girl wear your socks because the grass has not grown where my high heel has stepped in Oi-da, da, oi da, da oi da, da, da my, my high heel S, s, s, sex Tic-tac half past three You will pinch me, not to be seen Golden ring, tiny moustache I know very well those like you Ring, ring, you’ll ask for my number knock, knock, knock to someone else Little girl wear your socks because the grass has not grown where my high heel has stepped in Oi-da, da, oi da, da oi da, da, da my, my high heel Pss, pss, go away to someone else cupa, cupa, zumba, zumba hay, straw, cheese, ham the beet has grown, the beet has died Africa, paprika Whose? Sette, Whose? Otto, Whose? Nove, Whose? Mine! Whose, whose? Mine, mine! Come on! moja štikla ![]() |
| | |
| | #277 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Gace jesul ovo zenske gace? nisu, to su muske gace ove gace jesu moje na stapu mi dobro stoje odnaprjeda zute boje odostraga smede boje desme jebo, desme jebo ne dam nikom gace svoje jesul ovo zenske gace? nisu, to su moga cace u mog cace suplje gace na tu rupu paksu stat ce na tu rupu tanko sere ovo rublje se ne pere u to ime , gore casa zivila buducnost nasa jesul ovo zenske gace? nisu, to su moje gace kupio sam ih od place pa mi sada zena grakce sto sam cijelu placu sjebo a struju sam platit trebo nek svi cuju: jebo struju justru boje justru boje ne dam nikom gace svoje je li ovo nasa nada? nije to je nasa vlada. vlado vise nisi mlada i da nema onog gada ja bi tebe ljubio za te gace gubio al ovako, ne dam gace zena place, ne zna sta ce ne daj nikom svoje gace navik zivi ki zgine posteno usrano zivi, ki zivi, jebeno navik zivi ki uzme novce ostavi nami kurac od ovce uzme novce kuce, ulicu ostavi nama da sviramo frulicu pusimo lulicu poderane gace na djelatnicku guzicu velika njuska lutka od slame lova suska usrani sljame iz opanka dame iskocile same iskocila gospoda iz stale bez poda dvjesto komada bez znoja bez rada uz pomoc tate ubiru kamate uzmu pa ne vrate uz pomoc fater jebemti karakter djesme jebo djesme jebo cega su mi djesme jebo djesme jebo djesme jebo cega su mi djesme jebooo komunisti - isti kapitalisti - isti i nacisti - isti neonacisti - isti i rasisti - isti i fasisti - isti neofasisti - isti sadamisti - isti sodomisti - isti staljinisti - isti sotonisti - isti i sadisti - isti nacionalisti - isti titoisti - isti lenjinisti - isti i marksisti - i sti engelsisti - isti peronisti - isti zapatisti - isti maoisti - isti cegevaristi - isti degolisti - isti teroristi - isti hitleristi - isti hirohitisti- isti musolinisti - isti nis koristi !!! ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #278 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 17
![]() | Re: Pišete li pjesme? Evo jedne moje: Ubije me,kozo Istjeraj me,lozo Dokrajci me bože Izbavi me iz zle lože! Vidiš li spas,spretno dodaj gas i nemoj nijekat znanje da ti ne dođe pred bogom pranje!
__________________ Kupus je zeleno povrce! |
| | |
| | #279 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: Nedohvatljiva Zvijezda Godina: 30
Poruka: 63
![]() | Re: Pišete li pjesme? Rastanci Uvela tajna, kao brod bodez samoce nocne nad nama, crni svod zvijezde tople i mocne Hladne su sjene i mrke u igri mjeseceve utrke sunce spava sada vec u sobi pucketa ona pec Vjetrovi se uzburkali kao valovi se ljuljaju drvece se naginje, ali sjene se i dalje suljaju Sporo brod noci tone u balonu tamnog oblaka A pritajene magle gone srca do rijeci i rastanaka
__________________ Zadnji Uredio brainsucker : 12-03-08 u 12:08. |
| | |
| | #280 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.