| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic mnogo lepo, posebno me se dojmilo. Zatvorim oči i vidim mesec koji se igra po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #281 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: Nedohvatljiva Zvijezda Godina: 30
Poruka: 63
![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
hvala... :-) trebalo je ovako zvucati: Ratanci Uvela tajna, kao brod bodez samoce nocne nad nama, crni svod zvijezde tople i mocne Hladne su sjene i mrke u sobi pucketa ona pec u igri mjeseceve utrke sunce spava sada vec Vjetrovi se uzburkali kao valovi se ljuljaju drvece se naginje, ali sjene se jos kotrljaju Sporo brod noci tone u balonu tamnog oblaka A pritajene magle gone srca do mora rastanaka
__________________ | |
| | |
| | #282 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? aleluja konačno ste svi došli, kad sam zadnji put tu bio sam jadan, već ste 5 velkih stranica prošli, nije nikog bilo cijeli forum dosadan, evo vidim jeff ima novu "lijepu" sliku, konačno i ja došo da bacim neku spiku, jeff-u se več odavno svi ljudi klanjaju, dok negdje po gradu bbb-ovca naganjaju, dok ostali žele biti slavni ko jeff samo sanjaju, (lol) daywalker uopče nije loš zna on pjesme radit, samo kaj su mi se njegovi zubi na slici počeli gadit, uopče me neče inspirejšn pogodit, kad me neko razljuti to mu može samo naškodit, daj ovo je drek od freestyla neda mi se više, ali još rima imam ko' u amazoni kiše.......
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #283 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? Neukrotiva Osjećanka U Osijeku upoznah devojku, sa zelenim očima. I ne mogu da zaspim zbog nje noćima. Zelene oči i crne kose, moje slomljeno srce zanose. Kad je 2 dana nevidim, ja naprosto poludim. Kuku lele srce će mi pući, neće Dado da me ženi. Neće za Osjećanku da me ženi, oće naći drugu curu meni. Samo taka mojem valja Dadi, koja znade sve da radi. Orat, sijat, komušat, tkati, i vozove sina slagati. Ti Osjećanko fina dika, lica bilog poput mlika. Nju je mama sačuvala, na sunce joj nije dala. Baš tebe volim diko mila, baš tebe takvog lica bila. Al od ljubavi suze mi ostale, i sjećanja na naše trenutke. I u jeseni života moga, ja se setim milovanja tvoga, Sjetim se seoskog kirvaja, i našeg ljubovanja.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #285 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li pjesme? pesma za nefertiti Seksi devojka, devojka je ta uspela je da zapali foruma dva. Uzela je srce mnogma, meni i mojim drugarima. On za jednim monitorom, a ja za drugim, oba sedimo a u duši se nadamo. Meni jednu, njemu drugu sms sliku slala, mi smo pisali dok se sa nama igrala. Ludim i za tobom žudim, pred očima mrak. Opsednut sa tobom, kao seksualni manijak.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #286 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Ekipa, rep+ čim budem mogao.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #287 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Da malo osvježimo... Zlatna nevjesta Odvedi me, moja zlatna nevjesto Svojim prosutim makovim poljima, Nepreglednim zelenim livadama S pokojim cvijetom maslačka Da uz žubor bistrog potoka Uživam u opojnoj pjesmi slavuja... Pa beskrajnim nebeskim prostranstvima Odletimo do onih planina Gdje medvjedi plešu labuđi ples Gdje izvor iz majčine utrobe Hrabro kreće na nepoznat put... I slijedimo ga prema jugu Ali tiho; i polako Da u miru upijem sve mirise Sve ove zvukove i boje A kada zaspim pod cvijetom magnolije Pokaži sve svoje čarolije Pokaži mi gdje spavaju sirene Pokaži gdje je skriveno blago Samo na kratko, pokaži mi sliku Svega što srcu bilo je drago Ako baš moraš, odvedi me I u bezizlazne mračne spilje Neću se na tebe ljutiti Baš sve je bolje od zbilje Ova duša već drugo i ne zna Umije samo da te slijedi Nije važno gdje ćeš me odvesti Samo me odavde odvedi
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #288 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? pišem ali uvijek neke duhovite, ekipi za rođendan napišem, u kojoj se dotakne svakakvih tema, ali jako im bude drago, baš ovih dana moram jednu sklepat... imam već kostur, samo rimu dok složim i šaljem vam je |
| | |
| | #289 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 25
Poruka: 122
![]() | Re: Pišete li pjesme? Pišem.. već dosta dugo
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #290 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Kvarnerska noć Ne volim jesen Iznad moga grada tmurne oblake Pucketanje lišća i one dosadne kiše Koje mi šapuću da tebe nema više Ne volim Ne volim zimu Iznad moga grada guste snjegove Pahulje sitne što mi lice dotiču I sjećanja tužna na tebe potiču Ne volim Ne volim proljeće Iznad moga grada život se budi A ja sam još tako prokleto snen Od straha da li ću opet biti njen Ali volim ljeto Ljeto nosi sve što mi je sveto Dok iznad moga grada igraju sjene Maestral mi nosi dodire njene I znam da, eto, bliži se taj tren Nakon dugih, predugih mjeseci čekanja Ljubit će me usnama boje zrelih trešanja A kad iz Jadrana sramežljivo Mjesec izviri vanka Na ramenu će mome mirno da spava Kvarnerska vila, moja lipa Lovranka
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.