| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; [quote=Moja malenkost;463999] Citat: Pravi autor: Ljudevit Gay Sunce koje buši krošnje QUOTE] Super, svidja mi se...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 153
![]() | Re: Ponuda [quote=Moja malenkost;463999]Fala,fala...
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Evo jedne moje pjesme, ona je nastala među prvima ![]() Zvijezda Sjedim Gledam kroz prozor sobe Nebo je tako vedro… Mjesečina svaku stopu prati A zvijezde putokaz su na tom putu… I dok gledam u te zvijezde Na oko iste, samo neke malo jačeg, neke slabijeg sjaja Meni jedna zapinje za oko. Nije ona niti posebno sjajna niti joj tog istog sjaja fali Ali meni ta zvijezda pažnju privlači Kao da me mami, zove da mi nešto kaže Da me nekamo odvede. Ne razumijem niti tu zvijezdu niti njen put poznajem, A niti sebe razumijem, što toj zvijezdi tako vuče me! Al ta zvijezda ima neku moć, Toj istoj zvijezdi ja se vraćam svaku noć.. Pogledom je pozdravljam i osmijehom ispraćam Tako je malena, tako obična, kao i sve zvijezde Ali ja uvijek prepoznam baš nju na bezgraničnom nebu.. Kao da me prati na mom putu Kao da me čuva i pokazuje kuda, kamo trebam poći… Volim tu zvijezdu… Volim njen sjaj… Volim sve što ona mi daje… A to je sreća, sigurnost, sjaj Sjaj koji u mome oku postaje još veći A u mome srcu otvara vrata sreći Jer ta zvijezda nosi jedno ime Ime koje na putu moga života, svakim danom prati me ! P.S. Malo je više epska pjesma nego li lirska hehehe..al eto...procijenite sami ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Evo jedna od mojih Zove se "Samo zbog tebe" ... ili pak "Oda Bureku" Samo zbog tebe trčim u pekaru Unosiš nemir u sve moje sne Nitko tako mi ne digne karu Tužno, ili ipak ne? Gledam šipca kako ga vadi Iz te stare, sive tepsije Mrzim kada se ohladi Tada to više to nije! U papir omotan, Sedam dana u tjednu Prvi obrok svaki dan Ne, zaista nije san... Kažu da i nisi baš zdrav I da ne valjaš ako si premastan Ali uvijek imaš svoj stav I uvijek si jebeno slastan (osim kad si hladan, gade) Prvi ugriz je ulazak u raj Na zadnjem uvijek teku suze Ne želim vjerovati da je kraj Oh, tko li mi te uze copyright wonderwall 2007 All rights reserved, all kinds of authorized use is prohibited! Šta mislite?
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pišete li pjesme? na sreću ili na žalost,već 3 godine nisam ništa napisala....a imam ih negdje 300tinjak minimalno,neke su bile i objavljene,samo nemam pojma di ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
Rep+ čim mognem Zakon, pogotovo zadnja strofa ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 153
![]() | Re: Pišete li pjesme? Meni su isto objavljene pjesme po lokalnim časopisima. A imam ih da ne velim koliko... Milijun. ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:09.

,velika nedaju disati