| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Tren.....Dan.....Uspomene... Dan, skoro pa savrsen. Tvoj osmijeh kao izmisljen. Tren kao san. Ljubav to je znam. Ljubav koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #291 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Tren.....Dan.....Uspomene... Dan, skoro pa savrsen. Tvoj osmijeh kao izmisljen. Tren kao san. Ljubav to je znam. Ljubav koja grije nasa srca, od prvog trena kada je bila žar, do danas kada je goruci plamen i u buduce kada ce biti jos usplamtjeliji oganj... te nase iskrene, prave, ljubavi. Ljubavi kojoj smo se bez razmisljanja i straha, cijelom dusom i tijelom predali... Od tada, pa do dana danasnjeg, pozalila nisam niti jedan tren, sto kroji nase uspomene, jer kada bi jedan, samo jedan tren izbrisali, promijenili, to bi bilo kao da vesti isparamo koncic. Tada vesta nebi bila vestom, nase uspomene ne bi bile uspomenama potpunim, jasnim i nezaboravnim. Danas, kada uspomena postane, Sutra kada sadasnjost postane, Ljubav nasa, ovako jaka nek idalje ostane. Napisano danas na stanici, dok sam cekala autobus ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 05-05-08 u 22:41. |
| | |
| | #294 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? (nemojte je gledati previše kritično, nastala je u par minuta, prije par minuta) Jedan plamen, jedan udah, Ispravlja se vrat, usmjerava pogled, Pokreti ruke smiruju tijelo. Punim plućima, omamljujem srce Kutija će valjda uspjeti… Suha usta napajaju oči Na jeziku sladak je okus tuge. Dim kroz usne guta teške riječi, Tope se s njim, Putuju s bijelim tragom One nemaju kome teći. Jedan plamen, jedan udah, Jedno ispunjenje, jedan trzaj, Jedan čik i pepeo na vjetru.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #298 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? ![]() dečki inspirirali ste me za još jednu - ovaj put malo življuIdem na cugu zaboravit tugu pit ću pivo i bit će živo onda ću po stocku i penjat se po stropu kad padnem idem doma jer ću tad već biti koma btw- ovo mi je stvarni plan ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #300 (permalink) |
| Starter | Re: Pišete li pjesme? ooouu guess who's back back again, i došao vam zadat traume male, pa di si care jeff vidim i dalje si šef, super vam ide i bez mene, dok meni želja za pisanjem vene, kad nemam vremena jer lovim žene, opsjednut požudom poput bijesne hijene, no pustimo mi to idemo u kino i na pivo, gledat velko platno sivo ispravi me ako sam reko krivo, jer nisam htio nisam smio i nisam se smijo, ali su me sterali van jer sam se glupiro, i sada sa kokicama hodam po ilici, nemam za vodu pa se veselim kišici, hodam tako dok jako kiša pada, da cu biti uspjesan sve mi jace postaje tiša nada, i tako evo me opet ovdje sa znancima svojim, sa xarfaxusom malenkosti i jeffom mojim, stihove brojim dok evo sad izmišljam kraj, goodbye za kraj idem ja sa ovim k-styleom šugavim, možda jednog dana među slavne se uspijem progurati al bi bek <<<(jezik od moje malenkosti ju gar it dud jel tak)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.

<<<(jezik od moje malenkosti
ju gar it dud jel tak)